Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradziłam

Polecane posty

Gość gość
To po co mu mówisz, ze dzieci mu tego nie wybacza ? dzieci kochają oboje rodziców, niezależnie od tego czy są razem, czy oddzielnie. Najbardziej się cieszą kiedy widzą rodziców szczęśliwych. Nawet żyjących oddzielnie!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Bo był ojcem, dla którego najważniejsza była praca, bo nigdy z nimi nie potrafił normalnie rozmawiać, a teraz to nagle ma, w dzieciach znalazł siłę gdy z żoną przestało się układać, a ona matka jest dla nich najważniejsza i to ją miałby zostawić. Wyobrażam sobie, że mój ojciec zostawia mamę dla dziewczyny młodszej o 15 lat... nie wiem jak długo czułabym do niego żal i to samo będą czuć jego dzieci.

Gość gość
Kochanek Cię nie chce byłaś dla niego tylko do sexu

Gość gość
Ta co zdradza to zwykły szon. Te co zdradza tak samo. Same k***y wkoło. Świat schodzi na psy :-/

Gość gość
Tak masz rację nie chce mnie, czy mu nie zależy nie wiem, czy tylko do sexu to nie wiem, ja mogłabym z nim to robić codziennie, więc miałby darmowe bzykanko, z żoną tego nie robi.

Gość gość
z żona sie nie bzyka, ma mloda 15 lat mlodsza d**e i jej nie chce to albo z ciebie pasztet albo z niego jakis cienias

Gość gość
Cieniasem bym go nie nazwała, pasztetem też nie jestem zawsze mówił, że był dumny, że podoba się takiej dziewczynie jak ja.

Gość gość
k***a

Gość gość
niestety juz popłynełaś i JUŻ NIGDY NIE BĘDZIE TAK SAMO JAK KIEDYŚ, jak masz odrobine uczciwosci wobec siebie i męża powiedz mu o tym bo to tylko męczarnia dla ciebie i jego gdyż i tak to się wyda (już się domysla tylko blokuje w umysle nie wierząc że żona go zdradza ) . Będziecie o ile żyć jak obcy ludzie on ci nie zaufa ty nigdy go nie pokochasz znowu gdyż kochanek zrobił ci największą krzywdę zabierając z twojego ,,serca" męża . Wpisz w wyszukiwarkę zdradziłam i zobacz jak to się konczy. Pamietaj aby zachować szacunek do siebie nie tylko męża jeszcze człowieka którego kiedyś kochałaś a teraz już nie = oczyśc sumienie rozmawiając otym a nie milcząc. Coś się konczy by inne zaczeło

Gość gość
głupia

Gość gość
głupia - racja głupia :(

Gość gość
jak go poznałaś? dlaczego dałaś się w to wplątać?

Gość gość
poznałam w pracy, teraz myślę, że pierwszy raz gdy go zboczyłam wiedziałam, że coś nas będzie łączyć, choć na początku tego do siebie nie dopuszczałam. Po pracy pierwszy raz umówiliśmy się na rower ja nie miałam z kim jeździć ani on, wtedy też nie spodziewałam się, że tak się to potoczy. Myślałam, że spędzimy miło czas i tak było pierwszy raz całowaliśmy się po wypici dość sporej ilości alko, a później już poszło z górki

Gość gość
coś się tu nie zgadza, z żoną mu się nie układa i nie chce odejść do młodej fajnej dziewczyny? chyba kit Ci wciska od początku

Gość gość
zgadza się, nie zgadza, tak jest

Gość gość
bardzo łatwo zagubioną kobietę omamic : mąż jest zmeczony po pracy = kochanek bez obowiązków na 2 gdziny jest w pełni sił bo ma czas na odpoczynek / mąż jest znudzony od 10 lat mówieniem zonie że kocha, jest seksowna itp, bo to oczywiste = kochanek zlotousty w ciągu godziny wyrzuci 100 komplementow by zar...ć wielokrotnie otrzymujac to o czym małzonek mógł tylko pomarzyć ....... Żyjecie ułudą i z powodu mirażu zatracacie sie , Daj spokój mężowi , powiedz mu prawdę i uwolnij sie .

Gość gość
ale to nie chodzi, że mąż zmęczony czy kochanek nie, on mi dał (przez jakiś czas do puki wszystko było w porządku) zrozumienie, takie poczucie bycia kimś (choć dla męża też zawsze byłam najważniejsza to nigdy czegoś takiego nie czułam), ale tak teraz myślę, że później mi to zabrał i zostało wielkie nic