Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Największym wrogiem kobiety

Polecane posty

feministki to raczej nienawidzą mężczyzn, jesteśmy zazdrosne o penisa i władzę, którą od wieków nam ów penisowski człowiek narzucał. I uciskał nas do posłuszeństwa.

Gość gość
kobiet też

Gość gość
Ale dzialaja na niekorzysc kobiet, chca rownouprawnienia przykladowo a niektore kobiety nie chca

no wiem, że niektóre kobiety nie chcą być na równi z facetami, że wolą być gorsze, ale to ich problem. Jak nie potrafią walczyć o gorsze prawa, to będą miały lepsze bez swojego udziału.

Gość gość
kobiety rywalizują ze sobą i stąd ta nienawiść

tak, kobiety z tej nienawiści na wojnach wymordowały setki tysięcy niewinnych ludzi. Zależalo im na paliwie i gazie ziemnym, bo zabrakło im żey przyżądzić dzieciom kaszkę na śniadanie i zawieźć dzieci skuterkiem do przedszkola, wzięły tasaki wymordowały całą nację i wrócił do domu, żeby na spokojnie zrobić kaszkę dzidziusiowi

Gość gość
:D masz zwichrowaną psychikę a kobiety są wobec siebie wredne zawistne i nieżyczliwe, niektóre jak ty niel ubią też facetów

Gość gość
Nikt nie kwestionuje ogromnej roli kobiet, ja sama jestem kobieta. Ale kobieta nigdy nie bedzie rowna mezczyznie, kropka. O tym wiadomo od czasow antycznych, od zawsze. Feminizm wyrzadza kobietom ogromna krzywde.

Gość gość
nie chodzi o to że kobiety są gorsze od facetów bo nie są ale równouprawnienia we wszystkim nie może być jakoś nie wyobrażam sobie by kobieta pracowała jako górnik przodowy w kopalni albo w innych zawodach typowo męskich/siłowych, nie podobają mi się zapaśniczki, kulturystki, bokserki, nie są kobiece a męskie

Gość gość
lubię być przepuszczana przez faceta przodem, całowana w rękę, doceniana jako kobieta, lubię dostawać kwiatki i rewanżować się dobrym za dobro

Gość gość
Wlasnie, ja to samo. Dojdzie niedlugo do tego, ze kobiety beda zolnierkami a faceci kosmetyczkami. To nie te role. Dla facetow sa meskie zawody, dla kobiet kobiece (i zajecia), sa tez uniwersalne dla obu plci, jak sprzedawca czy np. dyrektor/ka. Faceci sa stworzeni do innego, kobiety do innego. Nigdy nie bedzie miedzy nimi znaku rownosci, co, moze chcecie, by faceci rodzili dzieci a kobiety plodzily? ;)

Gość gość
nie będzie znaku równości nie z powodów intelektualnych a z powodu siły fizycznej, co z tego że kobiety są w policji czy wojsku jak nigdy takich samych testów sprawnościowych nie będą w stanie przejść, czyli skoro testy są łagodniejsze dla kobiet to nie będą one tak sprawne jak faceci ani tak silne by przenosić armatę na plecach

Gość gość
No wlasnie. Trudno zeby kobieta mogla aresztowac jakiegos przestepce dryblasa. Z kolei domena kobiet jest np. krawiectwo.

Gość gość
Nie zmienia to faktu ze nie ma solidarności wśród kobiet a jedną drugiej podstawilaby nogę by np. awansować czy być na swieczniku

Gość gość
Wlasnie, sa zazdrosne przede wszystkim o mlodosc, urode. Ciekawe kto by sie odwazyl wygryzc z pracy starsza i brzydka babke... zaraz by bylo, ze jest dyskryminowana, a mloda ktora sie dopiero uczy, mozna.

Gość gość
Ale kobieta nigdy nie bedzie rowna mezczyznie, kropka. O tym wiadomo od czasow antycznych, od zawsze. x Fizycznie wiekszosc kobiet nie ma szans dorównać facetom. Umysłowo... Cóż. Akurat pracuje w zawodzie zdominowany przez mężczyzn. Na głos tego nie powiem ale nieraz czuję się od nich glupsza. Daje z siebie wszystko, ale jednak wstyd się przyznać, mam wrażenie, że oni są tacy blyskotiwi i wszystko chwytają w lot a ja nieraz się patrzę na dokumenty jak ciele w malowane wrota i chwilę mi zajmuje aż załapię. Ale to doświadczenia zawodowe, a życie życiem i nieraz widywałam już takich troglodytow, że niektóre małpy w zoo mają więcej inteligencji :D

Gość gość
Inna kobieta.

Gość gość
Jest zazdrosna kobieta.

Gość gość
Dupa jest zazdrosna . Hee

Gość gość
oczywiście

Gość gość
niestety nie ma solidarności wsród kobiet

Gość gość
Niszczenie opinii i wyrzadzanie krzywdy dziecku to szczyt podłości

Gość gość
tak kobiety sa okropne, moze wczesniej spotkalam pare dobrych ludzi ale takich malo

Gość gość
wrogiem kazdej kobiety jest kazdy facet

Gość gość
A coz to za dziwaczna teza?? Jakies argumenty?

Gość gość
Samo życie dostarcza argumentów a teza ostatnio przez wiele osób w moim towarzystwie jest powtarzana i nosi znamiona prawdy za którą prawo przewiduje kary dość surowe choć nie adekwatne

Gość gość
Mezczyzni kochaja kobiety za ich urode, zas inne kobiety sa zazdrosne ze wzgledu na urode

Gość gość
Jak to powiedzial pewien znany goral ;) - " gdyby kobiety walczyly na wojnie , wojny by trwaly o wiele dluzej ( czy jakos tak ) ;)