Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Największym wrogiem kobiety

Polecane posty

Gość gość
No i? Co tym chcesz udowodnic?

Gość gość
Zakończyłas ta znajomość koniec

Gość gość
Mnie mężczyźni oszukiwali, szef manipulował i zwolnił z pracy, facet zdradzał... kto mi pomógł? Inne kobiety, pomogły znaleźć pracę, wspierały w tym czasie a faceci kiedy byłam zdołowana i "szara" nagle zniknęli. Wcześniej byłam na tzw. fali, niby panów było wielu, ale jak zwykle nie widzieli mnie tylko ciało, czyli klasyka. Teraz żyję spokojnie, ale nie przeceniałbym roli facetów w kobiecym życiu jednak mam wredne kobiety w moim otoczeniu, które w gruncie rzeczy źle życzą każdej, która się wyróżnia i ma dobre serce lub więcej kasy. Generalnie strasznie jestem zawiedziona mężczyznami, kurcze chyba na prawdę mamy kryzys męskości.

Gość gość
Dokładnie, ja też zawiodłam się i na jednych i na drugich w swoim życiu, ale także doswiadczyłam dużo dobra, pomocy i wsparcia

Gość gość
Feministki mowia, ze chca dobrze dla kobiet a przez nie jest pelno zla wobec kobiet szwecja, zachodnia europa itd.

Gość gość
Kryzys meskosci spowodowaly kobiety swoim kryzysem. Mezczyzni juz od wielu lat nie maja nic do powiedzenia w wiekszosci kwestii.

Gość gość
18.47 tak na prawdę ooznasz przyjaciela nie w biedzie tylko po tym ja znosi Twoje sukcesy. Łatwiej jest pomagać gdy ktoś jest w dolku, można potem sie pochwalic innym ,,jaka ja dobra, pomagam innym w potrzebie", pokazać empatie. Znacznie trudniej znosić czyjeś sukcesy w pracy, życiu osobistym gdy innym źle się powodzi. Ile znasz takich kobiet? Które same wiele nie maja a gdy Ty jesteś na szczycie, cieszą się z tego i są Ci życzliwe? Zapewne niewiele albo wcale.

Gość gość
kobiety zazdroszczą wszystkiego, są mściwe i zakłamane

Gość gość
prawda i przyczyna

Gość gość
Feminizm to pieklo kobiet, mezczyzn i dzieci