Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziś mróz kilkustopniowy a przez miasto idzie pedałek z rozpięta kurtką i bez

Polecane posty

Gość gość

Czapki na łbie. W buciczkach i skarpetkach dobrych na lato

Gość gość
skąd wiesz, że pedałek? :classic_cool: czyżby miał spodnie przed kostkę? :D

Gość gość
Chodziło mi raczej o pedalkowaty stan umysłu (tj intelektualna ciotę). Kostki gole miał

też noszę spodnie przed kostkę :classic_cool: ale skarpety długie na zimę :P i kurtkę zapinam, do tego czapka, kaptur, szal i rękawice narciarskie i tak idę przez miasto :) ale jeden z właścicieli siłowni, taki mięśniak to własnie chodzi w czarnej jesiennej skórzanej kurtce całą zimę, bez czapki, za to z szalem i bez rękawic, wiecie jakie łapy ma różowe i przemarznięte? jak raz blisko mnie przechodził na hali to właśnie najbardziej mi te różowe, spuchnięte ręce się rzuciły w oczy bo wygląda to niezdrowo...koleś muskularny, jak atleta, ale co godzinke wyskakuje na zewnątrz na papierosa...i to ma być zdrowe styl życia? heh

gość dziś byś sie zdziwil ilu heterykow tak sie nosi ;) stereotyp widze cie trzyma. A prawda jest taka że to są panowie ulegający wszelakiej "trendy" modzie, jakby im popkultura kazala to by i w krotkich spodenkach biegali ;) swoją drogą, jeszcze w listopadzie w jeden dosyc "cieply" dzien widzialem w centrum krakowa goscia z brodą ok. 30 w krotkich spodenkach wiec... no ;)

Gość gość
co za kretyńska moda na te odsłonięte kostki :O tylko pedzie lub metro-cioty tak się ubierają normalny facet nie założy czegoś takiego