Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie daj sie nabrac autostopowiczce

Polecane posty

Gość gość

Ostrzegam przed przygoda pod kielcami.Wracalem samochodem z Kielc po sprawie zawodowej,do swojego miasta oddalonego o 100km.Autostopowiczka ktora zatrzymywala auta i pytalem ja o to dokad jedzie ,podala nazwe mojego miasta i ja zabralem do auta.Dziewczyna miala 20lat ,mala i drobna blondynka.swietnie sie nam rozmawialo.Po drodze juz przy niemal celu ,zaproponowala seks.Oczywiscie sie zgodzilemsSkrecilismy w las i uprawialem z nia seks .Zajelo to wszystko godzine.Po wszystkim wyszlem za potrzeba.i odwiozlem ja pod wzkazane miejsce i wrocilem do domu.W domu okazalo sie ze z mojej saszetki dziewczyna ukradla portfel a w nim 600zl ,karte visa,dowod osobisty ,prawko i papiery auta oraz ipoda.Mialem tam tez co gorsza notes z adresami i telefonami oraz zdjecia zony i naszego ipoda .Moj humor z powodu seksu z mlodsza o 12lat dziewczyna prysl jak banka mydlana bo musze wyrobic papiery oraz pogodzic sie ze strata bo nie chce aby zona sie dowiedziala dlatego nie glosze policji.Ostrzegam aby inny mezczyzna taki jak ja nie dal sie zrobic w balona

Gość gość
Naszego Syna mialo byc wkleilo niechcacy

Gość gość
"zaproponowala seks.Oczywiscie sie zgodzilem" Normalnemu człowiekowi by się zapaliły syreny ostrzegawcze. Ale typowy mężczyzna i jego wielkie ego myślą, ze są tacy sexi, że młoda na nich leci i sie w ogóle zakchała xD

Gość gość
Głupich jednak sieją. :-D

Gość gość
Bardzo dobrze. A teraz zbadaj wenery. Kobiety są mądre i wiedzą że na p**de każdy kretynk poleci.

Gość gość
Ona Cie w sumie nie okradła, tylko sobie wypłaciła za umilenie jazdy. Ciesz się, że nie odjechała, jak byłeś się odlać. Tego byś już w domu nie ukrył. :-D

Gość gość
Ja miałem podobny numer tyle, że nie zostałem okradziony. Było to gdzieś między Ostrowcem Świętokrzyskim a Radomiem. Długa trasa to stanąłem się odlać. Jak już kończyłem to usłyszałem, że ktoś się czai z tyłu, stała tam laska na oko 17 lat i zaproponowała mi loda za 30zł a że gadała czystą polszczyzną to się zgodziłem. Po wszystkim z krzaków wyszła druga i z uśmiechem na twarzy oznajmiła, że ma 14 lat i wszystko nagrane, chciały 600zł za usunięcie nagrania inaczej groziły policją, wynegocjowałem 400. Do tej pory mam leki czy przypadkiem nie mają innego nagrania. Jeździłem wtedy po towar do Łodzi, musiałem w domu nieźle ściemniać, że był droższy.

Gość gość
No widzisz a ty myślałeś że ci dała za darmo :D

Gość gość
To już taniej by ci wyszła prostytutka :D

Gość gość
autorze ( choć tak w zasadzie powinienem napisać frajerze ), to może być jeszcze nie koniec twojej "wspaniałej przygody " , laska ma twoje dokumenty , wie już że masz żonę , wie gdzie mieszkasz także to prosta droga do szantażu . Najpewniej nie była sama a stoi za nią jakaś szajka która znalazła sobie sposób na zarobienie kasy .

Gość gość
Tak też może być.

Gość gość
Dobrze wam tak chuje. :) oby wasze kobiety poszły się pieprzyc z równie oblesnymi co te tanie k***wki typami. Życzę wam tego.

Gość gość
Nosz k***a mów szybko w gdzie to tak się dzieje, ja bidny to i gotówki dużo nie mam w portfelu a takie coś warte okradzenia.

Gość gość
Słabe R\c\h\a\c\z\u\ Polny...

Gość gość
Słabe Ru\c\h\a\c\z\u\ Polny... 💤

Gość gość
Powiem Wam tak, przez ponad 10 lat regularnie jeździłem stopem, a teraz od kolejnych dziesięciu zawsze zabieram autostopowiczów, takie przygody zdarzają się niezwykle rzadko, mi przez te 20 lat dosłownie 3 razy. Z tego ostatnia w te wakacje, kobietka, którą podwiozłem z Puław do Garwolina, dosyć ładna okrąglutka blondynka z ogromnym biustem :) miała ponad 40 lat ale wyglądała młodziej. Fajnie się gadało i ona szybko sprowadziła rozmowę na temat, jak to jest biedna i nie ma kasy, że sama z dziećmi bo mąż odszedł itp przy czym cały czas mnie kokietowała. Od słowa do słowa stanęło na tym, ze może zarobić pięć dych jak się dla mnie rozbierze. Po prostu chciałem bardzo zobaczyć i pomacać jej mega cyce. Oczywiście od razu jak je zobaczyłem to mi stanął i jak ja ją obmacywałem to ona zaczęła mi masować kuta, koniec końców okazała się nad wyraz chętna. Całowaliśmy się, obciągała mi, potem ją bzykałem na stojaka i spuściłem się na cycki, także zabawa super. Oczywiście cały czas miałem wzrok na teczce i telefonie, ale nic nie kombinowała. Potem w czasie rozmowy powiedziała mi, że tak naprawdę to ma normalną pracę i pieniądze normalne i męża, ale zawsze chciała to zrobić za pieniądze, i że podniecało ją żebym jej zapłacił, myślę jednak, że to nie był jej pierwszy taki wyskok. Ale tak jak pisałem była to jedyna kobieta, którą podwiozłem i coś z tego wyszło a podwiozłem ich już setki na pewno.

Gość gość
Ale prowo. Sex w taki ziąb. Akurat :D Autorze wymyśl lepsze prowo, bo zawiało nudą :D

Gość gość
Żaden problem, nawet jak jest zimno, a jeśli tobie nie staje tylko z powodu że jest nieco chłodniej to czas zażyć niebieską pigułkę.....

Gość gość
w samochodzie w sumie jest ciepło :)

Gość gość
No w samochodzie to i śnieg, i mróz na zewnątrz nie straszne ;)

Gość gość
http://xurl.pl/ostrerandki Dodaj swoje seksowne zdjęcia i zbieraj polubienia, oglądaj kilkanaście tysięcy nowych zdjęć i filmów dodawanych każdego dnia. Wysyłaj za darmo wiadomości do użytkowników lub prowadź rozmowy video. Umawiaj się na sex randki, znajdź kochanka lub partnera na dłużej albo wymień się partnerem z inną parą!

Gość gość
Mi taka dala bez niczego miala chec i dala mi na postoju