Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biszka90

Dentysta w Londynie

Polecane posty

Gość Biszka90

Hej, polecacie jakiegoś dobrego i niedrogiego prywatnego dentyste w Londynie?? Koleżanka polecała mi My Medyk Dental & Medical Centre ale chciałam zasięgnąć więcej opinii na ten temat. Był ktoś??

Gość gość
My Medyk to super przychodnie, bardzo mili dentyści, do każdego pacjenta podchodza indywidualnie. Ja i moja rodzina z każdej wizyty jesteśmy bardzo zadowoleni. Polscy lekarze są o niebo lepsi od tych brytyjskich.

Gość gość
Hej, moge serdecznie polecic Private Medical Centre w Acton. Moj ulubiony dentist to Pan Seweryn. Niezwykle sympatyczny , bardzo kompetentny i pomogl mi przelamac strach przed dentystami! Mieszkam na Battersea i kiedys bylam w klinice Medical Clapham i to miejsce moge odradzic. Dentystka byla mloda i niedoswiadczona i myslalam, ze stamtad uciekne. Wiem, ze musi sie uczyc itd ale to bylo jak horror! nawet w trakcie zabiegu wypadly jej narzedzia z rak, zranila mi usta, gdy przecinala ropien wdala sie infekcja. Cenowo najtaniej bedzie przyleciec do Polski, ale jesli fundusze nie sa problemem, to polecam ta klinike w Acton. Pozdrawiam!