Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałam dać na imię synowi Brajan...kuzynka zgapiła i sama tak nazwała syna

Polecane posty

Gość gość

A ja nie mogę tez tak dac bo będą 2 Brajany...

Gość gość
To podziekuj kuzynce. Bedziesz mogla dac synowi normalne imie. Ale poczekaj.. przy twoim guscie bedzie i tak vlcos brajanopodobne :D P.s. coraz glupsze te prowo.

Gość gość
Daj mu Jeronimo Martin :-D Brajany oklepane :-P

Gość gość
To po kiego grzyba się chwalisz ja mojemu synkowi dałam ba imię Justin ale wszyscy dowiedzieli się po urodzeniu syna.Teraz mam drugiego Fabianka

Gość gość
To po kiego grzyba się chwalisz ja mojemu synkowi dałam ba imię Justin ale wszyscy dowiedzieli się po urodzeniu syna.Teraz mam drugiego Fabianka

Gość gość
To daj Analek

Gość gość
Nie wierze, że są jeszcze osoby które dają tak dziecku na imię po tym co się czyta na internecie o tym imieniu.

Gość gość
A jednak się zdziwicie, moja mama spotkała kuzynkę i pyta się jak wnuczek ma na imię i okazało się, że Brajanek. I to wcale nie patologia, normalni wykształceni ludzie. Podoba im się takie imię i koniec.

Gość gość
20:20 przecież to prowo..nasze wypowiedzi są z przymrużeniem oka

Gość gość
Daj Rajan, bedzie bardziej orginalnie :D Brajan fakt oklepane...

Gość gość
wiecie co ja mam synka i dałam mu na imię bartek, ale jak bylam w pierwszej ciązy to miał być chłopak a okazało się , ze będzie corka i miałam dac wtedy synkowi na imie fabian, podobało mi się to imie, jestem z rocznika 85 i chodząc do podstawówki miałam kolege w klasie fabiana, zapamietalam to imie bo bardzo mi się spodobalo, nie rozumiem, to naprawdę takie wieśniackie imię?? teraz już nieaktualne bo mam Bartusia i to dlatego, ze oczytalam się , ze Fabianki to sa u patologii..

Gość gość
Provo czy nie. Ja autentycznie slyszalam jak babka wolala w Biedronce za swym synem "Kevin"... Brajanki tez sa, Analkow duzo...

Gość gość
Brajankami rajankami Dżesikami i innymi cudawiankami krzywdzcie dalej swoje dzieci. Wstyd hańba i patologia. Dajcie normalne imię polskie a nie jakieś wymyślne.

Gość gość
Ludzie gustu nie macie za grosz. A później dzieci się wstydzą za takich rodziców że takie imiona im dali

Gość gość
Mam kolegę Fabiana on rocznik 86. Fakt jest ze wsi ale koleś jest spoko. Bardzo mądry, wygadany, skończył studia na akademii medycznej ma już żonę i dwójkę dzieci. Pamiętam z lat młodości, że spoko był dobrze mi się z nim gadało. Ale imię fakt dziwne. Pamiętam jak był mały i latała za nim babcia i wolała Fabianku, Fabianku. Jako dzieci mieliśmy polew.

Gość gość
Sąsiadka dała dziecku na imię Fabian, mój dziadek lat 88 zrozumiał Pawian i stwierdził, że świat się wywrócił do góry nogami, zeby tak wołać na dziecko. Mi się podoba

Gość gość
Fabian i Brajan to nic ale moja znajoma dała dziecku na imię Animal to chłopiec. To jest niewytłumaczalne. Ciekawe czy za 20 lat będą tylko takie imiona.