Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy sadzicie ,ze to moze byc przyczyna ze facet sie nie odzywa?

Polecane posty

Gość gość

Jeżeli na ostatnim spotkaniu ktos do mie wydzwanial kilka razy, a ja odrzucalam polaczenie? On jest dosyc przeczulony na punkcie zdrady bo jego byla go kiedys tam zdradzala. NIe skomentowal tego i byl mily, ale on przewaznie nie mowi wprost tego co czuje. Kiedys tez byla podoba sytuacja, ze kolezanka wysylala mi smsy przy naszym spotkaniu, ja pomylilalm nazwe knajpy do ktorej jechalismy, a on skomentował to " chyba mnie z kims pomyliłas" Sadziecie, ze to z tego powodu?

Gość gość
A może tak po prostu zadzwonić i zapytać dlaczego się nie odzywasz i milczysz? Rozmowa wszystko wyjaśni. Bez rozmowy nie ma nic. Po co się domyślać i gdybać jeśli łatwiej porozmawiać ;-)

Gość gość
Napisałam już do niego... Od pol godziny nie odpisuje :(

Gość gość
Jak będziesz łapała dwie sroki za ogon to żadnej nie złapiesz :-)

Gość gość
Ale ja nie lapie dwoch skro za ogon tylko wydzwanial facet, z ktorym nic mnie nie laczy... A on slyszal ,ze odrzucialam ze 3 polaczenia... Wg was to moze byc przyczyna?

Gość gość
ooo znowu forumowa dezperatka. Czyli po braku zyczen na sylwka zycie toczy sie dalej.

Gość gość
Zycie sie zacznie jak zapuka a ty otworzysz lub wrencz odwrotnie a tak to niedlugo wielganoc i zas sylwester zara potem jedzie to sie myc a nie podmywac