Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spsocona

Jak go potraktować

Polecane posty

Gość spsocona

tak mnie zgnoil, ze o maly wlos, a stracilabym zycie. Potem sie ze mnie wysmiewal. wiem, ze chce wrocic, bo z takimi cechami nie znajdzie lepszej (chyba, ze bedzie ja klamal) czyli szczesliwy beze mnie nie bedzie. No kobiety.... jakies sugestie?

Gość gość
a po co Ci on? Na lepszego Cię nie stać? Każda kobieta powinna wybierać najlepszego z możliwych. Nie czaję. Chyba, że chcesz się zemścić. Na to jest jedna rada. Olać :)

Gość spsocona
Nie chce go, to absolutnie nie wchodzi w gre, jednak niestety widujemy sie. Nie wiem jak sie zachowac: czasem mysle czy mam byc agresywna, innym razem mam chec go wysmiac. Jak byscie sie zachowaly na moim miejscu?

Gość gość
Jestes psychiczna autorko czy co ci dolega?

Gość gość
Wierz mi, w zasadzie nie masz podstaw, ale jeśli gość ma wielkie ego to olewka jest najlepszym sposobem. Każde uczucia z Twojej strony oznaczają, że coś do niego czujesz. Nawet nienawiść nie jest przeciwieństwem miłości. Traktuj go na dystans, ale nie zniżaj się do niczego, ale jak Cię zapyta to mu wyjedź z tekstem, że nie jest wart tego, żeby sobie nim głowę zaprzątać. Jak to mówią - najlepsza zemsta na byłym to udane życie własne. :)

Gość gość
Btw. W jaki sposób prawie Cię zabił?

Gość gość
14:50 gónwo

Gość spsocona
14:51 dziekuje, zastosuje, zobaczymy. temat zamykam. Jak mnie prawie zabil? On wie, dalej sie smieje ale ten sie smieje...

Gość gość
i wcale nie ma wielkiego ego. zwykly przecietniak jak juz, nic specjalnego. jedynie wyjatkowe od niego sa klamstwa, o ktorych slyszalam od niejednej kobiety.

Gość gość
Jak lubisz byc gnojona to dalej z nim bądź.