Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu niektorym wszystko przychodzi latwo?

Polecane posty

Gość gość

Czemu niektorym w zyciu wszystko przychodzi latwo (mowie o sytuacjach w ktorych duzo zalezy od szczescia, a nie ciezkiej pracy) i np. znajduja bez problemu swoja milosc w mlodym wieku i rodza im sie dzieci. A inni nie maja ani szczescia w milosci lub znajduja milosc w wieku kiedy juz nie moga miec dzieci( mimo, ze bardzo by chcialy) Czemu to wszystko jest tak niesprawiedliwie podzielone?

Gość gość
SA piękne i chłopobaby, są uczciwe i wrabiajace facetów w dziecko, są mądre i glupie, są pewne swej wartości i lewicę się do faceta, który jest zdradza i kłamie, są nieprzywiaxujace nadmiernej wagi do pieniędzy i są interesowne, dla każdego coś się znajdzie, także ciapulek trafił na robaczka i wzajemnie, wuec dlaczego martwusz sue? Ciapulek lubi chlopibaby:p czym się martwisz?

Gość gość
16.18 Tak mnie to zastanawia. Bardzo lubie czytac ksiazki, doksztalcac sie, uprawiam sport by zachowac ladne cialo, ale tez dla przyjemnosci. Slyszalam kilka razy, ze jestem idealem dla wielu mezczyzn. Mimo to mam ogromnego pecha w milosci i nie moge trafic na ,, swojego" Dlatego mnie to czasem zastanawia.

Gość gość
Wsxystko w swoim czasie, mężczyzna o pięknym ciele tez szuka, spotkają się i będzie w końcu dobrze:)

Gość gość
16.34 hihi dziekuje moze tak. Ale milo byc mlode* cialo.

Gość gość
Szczescie nie istnieje. Ci ludzie zasluguja na to bo ciezko na to pracuja. Sa dobrze traktowani bo dobrze traktuja innych.

Gość prawi 121
Szczescie nie istnieje. Ci ludzie zasluguja na to bo ciezko na to pracuja. Sa dobrze traktowani bo dobrze traktuja innych. za duzo bajek czytasz.,.,

Gość gość
Ale na swiecie jest duzo niespeawiedliwosci i wiele rzeczy nie rozumiem. Znam wiele fajniejszych ode mnie osob ktore tez sa same i nie moga trafic na kogos odpowiedniego. Ale moze za bardzo chcialabym, zeby bylo idealnie- maz, rodzina, dzieci... Zycie nie jest idealne o chyba trzeba je brac jakim jest. Zawsze moge przygarnac kota :)

Gość gość
16.40 Z tyn sie akurat nie zgodze. Skad chcesz wiedziec, ze ja ciezko nie pracuje? Wielu poznaje milosc juz na studiach bedac na utrzymaniu rodzicow wiec to niewiele ma wspolnego z ciezka praca , a raczej szczesciem. Lub czy to czy ktos moze miec dzieci czy nie zalezy od szczescia.

Gość gość
Ma ktos wyjasnienie czemu tak jest?

Gość gość
To zależy od wiary w siebie

Gość gość
Odpowiedz jest prosta. My faceci preferujemy w zwiazkach dominacje toaletową.Jesli ty tego nie akceptujesz to nie znajdziesz przyzwoitej partii dla siebie

Gość gość
19.18 A mozesz rozwinac mysl? Co masz na mysli?

Gość gość
Hahaha

Gość gość
To nie zalezy od szczęścia. Szczęście może się przytrafic raz na jakiś czas, ale tak generalnie to zależy od ich : predyspozycji jak np. uroda, inteligencja, które im pomagają w osiagnięciu sukcesu, a po drugie w ich postepowaniu, być może są bardziej wytrwali, albo stwarzają sobie więcej szans do sukcesu, wykorzystują te okazje w życiu co trzeba. Może maja lepszą intuicję i wybierają właściwych partnerów, kierunek studiów, pracę. Może są bardziej towarzyscy, a przez to mają też większe szanse na poznanienie partnera czy znalezienie pracy

Gość gość
19.30 Naprawde madra odpowiedz :) Jesli chodzi o szanse zawodowe rzeczywiscie kilka szans przegapilam przez brak wiary w siebie. A co za tym idzie moze i szanse poznania kogos. Moge zapytac czy nie jestes przypadkiem psychologiem? :)