Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niederschlesier

Kobieta, z którą nawiązuję bliską znajomość, chce żebym przestał słuchać audycji

Polecane posty

Gość Niederschlesier

Pana Marka Kotońskiego. Powiedział mi między innymi: "to p***b, zryje ci beret", "słuchasz tego kretyna i myślisz, jak on", oraz "zrób coś dla mnie i go nie słuchaj". JAk myślicie, czy to czasem nie są pierwsze próby "spantoflenia", o którym mówi Pan Marek?

Gość gość
Spadaj mizoginie, nikt nie jest taki glupi zeby dac sie nabrac na taka zalosna "reklame".

Gość gość
Sama słucham audycji Marka, ale nie dziwię się Twojej dziewczynie, bo prawdę mówiąc to on odradza facetom związki z kobietami.

To nie (mam nadzieję, że jeszcze nie) jest moja dziewczyna, tylko świeżo rozwijająca się znajomość... A tak powiedziała, bo sam jej relacjonowałem niektóre audycje. Najpierw jej przedstawiłem takie trochę humorystyczne twierdzenie Pana Marka, że "Mężczyźnie wolno puszczać bąki przy kobiecie, a kobiecie przy mężczyźnie nie". Pan Marek argumentował to tym, że kobieta, jako że jest przystosowana do opieki nad niemowlakiem, musi mieć większą tolerancję na zapachy, które ten niemowlak wydaje... "to jakiś p***b" powiedziała na moją relację, że pan Marek chwali się doświadczeniami z setkami kobiet... "nie słuchaj go, zryje ci beret" to była reakcja na moją relację, o tym że "małżeństwo unieszczęśliwia mężczyznę" wg Pana Marka... "zrób coś dla mnie i go nie słuchaj" było sprostowaniem, że chodziło o to, że małżeństwo jest dla faceta bardzo niekorzystną umową od strony prawnej...

Gość gość
Przedstawiłeś (zapewne całkiem zwyczajnej) lasce tak kontrowersyjne tezy, które godzą w system zakotwiczony w umyśle i podświadomości to trudno się dziwić, że odradza słuchanie tych audycji. Zwłaszcza, że to są rady/tezy "pod facetów", więc pierwszy odruch prawie każdej kobiety, to będzie zaprzeczenie, negacja.

Gość gość
Niederschlesier 2018.01.11 "Prawdę piszę, tak mi napisała podczas transmisji... I nie jestem mizoginem" Może Ty nie jesteś, ale jak bedziesz słuchał Radio Samiec, to może będziesz. Przecież Marek Kotoński to mizogin, jeden z większych w polskim internecie. Wszystkie moje koleżanki tak mówią.

Gość gość
Tego od Monaru? On już chyba nie żyje Może boi się ze jesteś narkomanem?

Gość gość
tak, ten od monaru nie żyje, to był kotański, a ten mizogin, którego moje koleżanki tak nie lubią to Marek Kotoński - nienawidzi kobiet, i to bardzo. mozna posłuchać jego audycji na radio samiec, oskarża nas o wszelkie zloo tego świata Widocznie jakaś kobieta musiała go bardzo skrzywdzić, skoro, tak ich nie lubi.

Gość gość
To obrzydliwy typ.

Gość gość
22:46 - tak masz racje jest obrzydliwy faceci nasluchaja sie takiego mizogina kotonskiego, a potem zwiazki sie rozpadają.

Gość szry
22:59 moze zdejmij klapki z oczu, zwiazki ROZPADALY sie zanim internet sie pojawil czy jakies srua-pua i inne "poradniki" bab i facetow dla swoich i przeciwnych plci, t histeryczne reakcje wrecz zachecaja do poznania tych calych "wywrotowych" i "mizoginistycznych" (dziwne, ze tylko babskim zdaniem, nie?) tez. a z tym puszczaniem bakow - ciekawa teoria, chyba jednak nalezy ja troche z przymruzeniem oka traktowac - moze panienka nie ma wystarczajacego poczucia humoru, albo czuje sie w jakis sposob zagrozona?

Gość Niederschlesier
Wczoraj znowu się jej spytałem, czy czasem go nie słuchała, bo zacząłem odnosić takie wrażenie i mi odpowiedziała, że nie bo "słucha się mam i słuch tylko ludzi mądrych, a nie głupszych od siebie"...

Gość gość
Gdyby facet mi powiedział że słucha takich p*****l, to nie chciałabym mieć z nim nic wspólnego. Po co mi facet, który nie ma własnego zdania, tylko słucha jakiegoś "guru", któremu samemu zapewne nie wyszło z kobietą i chce żeby inni mieli tak samo.

Gość gość
Facet jest warty uwagi tylko jeśli ma polubiony fp "zdelegalizować coaching i rozwój osobisty". Jeśli lajkuje Grzesiaka, Majka albo inne s*******iny to uciekać!

Gość gość
13:47 O to akurat się nie muszę martwić :) A sama cenię jedynie samodzielnie myślących mężczyzn :)

Gość Niederschlesier
16:27 - Facet słuchający kotońskiego nie jest w twoim odczucie samodzielnie myślącym facetem. Gdyby słuchał wypocin feministek i innego lewactwa, pewnie byłby samodzielnie myślący. Dobre:D

Gość gość
Samodzielnie myślący, to SAMODZIELNIE myślący :)

Gość Niederschlesier
18:08 - Czyli wg ciebie, jak ktoś przeczyta książkę, artykuł, obejrzy program i w którymś punkcie zgodzi się z info, jakie tam spotka, to nie jest samodzielnie myślący... GRATULUJĘ DEDUKCJI!!!:D

Gość gość
Jeśli przeczyta książke lub artykuł poparty wiarygodnymi badaniami naukowymi i w którymś punkcie się zgodzi, a inny podda pod dyskusję, to tak. Natomiast jeśli będzie słuchał jakiegoś mało wiarygodnego gostka, co coś sobie wymyślił i będzie tym ślepo zachwycony, to o samodzielnym myśleniu mówić nie można :)

Gość gość
gość dziś Jeśli przeczyta książke lub artykuł poparty wiarygodnymi badaniami naukowymi i w którymś punkcie się zgodzi, a inny podda pod dyskusję, to tak. Natomiast jeśli będzie słuchał jakiegoś mało wiarygodnego gostka, co coś sobie wymyślił i będzie tym ślepo zachwycony, to o samodzielnym myśleniu mówić nie można usmiech.gif" - otóż to. A w przypadku Mareczka, chciałoby się brzydko powiedzieć, że wiele głoszonych przez niego teorii jest z pupy. I o ile w przypadku smędzeniu o ezoterycznych krokodylach, czakrach i innych cudach brak wiarygodnych badań jest na miejscu, to w przypadku głoszenia prawd objawionych o wszystkich kobietach podpierając się przy tym na jednostkowych przypadkach czy jakichś artykulikach zaczerpniętych z faktu czy superexpresu śmierdzi ostrym nadużyciem i nieuzasadnioną hiperbolizacją. Tak naprawdę w jakimś sensie mareczkowe prawdy objawione o kobietach można wrzucić do tego wora w którym są rozważania o ezoteryce, bo to niejednokrotnie jest naprawdę zbliżony poziom prawdopodobieństwa i wiarygodności, czego nie przyznają jego zagorzali słuchacze, a zwłaszcza ci którzy sparzyli się na kobietach.

Gość gość
A po co sluchasz takich audycji? Co w nich Cię inspiruje? ;-)