Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćmamam

co robić

Polecane posty

Gość gośćmamam

Mój mąż podstawia mi podszyje nóż i szarpie mnie popycha nie pozwala mi chodzić na wywiadówki o twierdzi że tam są inne huj.. do kościoła też nie bo tam też są inni h.. i się uśmiechają do mnie ja do nich to nie jest prawda nie pozwoli mi chodzić w spódniczkach to ubrałam leginsy i płaszcz ,ale jakiś chłopak mnie i tak zaczepił pytał ile mam lat że tak młodo wyglądam i mam dzieci oczywiście mam 30 ,ale nie wyglądam bo każdy daje mi 15 17 noi nic się nie odezwałam do tych chłopaków nic a mąż twierdzi że poszłam bym z takim 16 lat a ja nie lubię dzieci wole góra 6lat starszych od mnie więc jak przejechaliśmy przystawiał mi nóż pod szyje i straszy że nas powybija wszystkich mało kiedy wychodzę na spacery bo zaraz mnie śledzi maskara . Ostatnio modliłam się w kościele żeby się zmienił potem pojechaliśmy naszej dzidzi kupić ubranka i dzieci się kłóciły o żelki to chciałam ich oddzielić zabrałam do innego sklepu on zrobił aferę że go ie kocham i nóż mi znowu przystawiał pod szyje i rękę wykręcał chciał by się ze mną pokazywać a ja osobno bo on decyduje o wszystkim co mamy kupić dzieciom jakie ubrania i zabiera mi pieniądze na dzieci on rządzi bo twierdzi że jak będę trzymała to mi go zostawię bo mam kase :( kupuje nam wszystko ale ja wolałam bym też trzymać pieniądze nie pozwala mi chodzić nawet do sklepu bo zarz nóż mi przystawia afera raz nawet rodzina go na policje zgłosiła ja dałam mu szanse i 2razy uciekłam do swojego domu ale tam nie mam warunków i wróciłam tu po 2 też go kocham a po 3 Córka jest za nim syn do nie lubi ma 4lata córa ma 8 miesięcy na niebieską linie go nie zgłoszę bo to dla mojej córki wstyd po 2 ja mam dość wizyt obcych i tyle straszy mnie że mnie zabije wywiezie w czarnym worku nie wiem co mam robić nie gadajcie mnie o niebieskich liniach

Gość gość
Sluchaj,Moze czas zmienic faceta?

Gość gość
przysięgałam po 2dzieci

Gość gość
Co robić BoZe co za rasa wypier...l go z domu sprawa w sądzie i na policję i 500 plus dla Cb xd

Gość gość
to jego dom

Gość gość
Moze czas nie tylko z nim sie rozstac ale poznac nowego faceta? A jak u was wyglada sex,zmusza cie do czegos?

Gość gość
Moze chcesz przejsc na priv. Jesli spodobasz mi sie to zamieszkacie u mnie (mam spory dom,swoj interes itd) warunek jeden ktory mam to uleglosc w lozku. Pisze powaznie