Unhallowed 98 Napisano 1 godzinę temu Potępionych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bożydar123 9 Napisano 1 godzinę temu Ale sobie zaraz wypije knights cider puszka 500ml 8.4% hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawszе przychodzi noc 82 Napisano 55 minut temu Dusze potępionych ze skrzydeł odartych i z szat swych obnażonych w mroku uwięzionych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 98 Napisano 42 minuty temu 12 minut temu, Zawszе przychodzi noc napisał: Dusze potępionych ze skrzydeł odartych i z szat swych obnażonych w mroku uwięzionych. Zapomniane i spisane na straty. Słychać tylko ich żałosny jęk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawszе przychodzi noc 82 Napisano 35 minut temu 4 minuty temu, Unhallowed napisał: Zapomniane i spisane na straty. Słychać tylko ich żałosny jęk. Jak modlitwe trupów pod hełmem nocy bogatej gdy bestie schodzą z wieży po daniny swoje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 98 Napisano 25 minut temu 8 minut temu, Zawszе przychodzi noc napisał: Jak modlitwe trupów pod hełmem nocy bogatej gdy bestie schodzą z wieży po daniny swoje. Dziś miałam refleksje odnośnie śmierci. Jedyne, co mnie w niej przeraża, to możliwość reinkarnacji. Nie chcę urodzić się gdzieś w Indiach czy innym syfie… albo jako ktoś niepełnosprawny. Już lepiej wtedy odrodzić się jako zwierzątko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawszе przychodzi noc 82 Napisano 15 minut temu 5 minut temu, Unhallowed napisał: Dziś miałam refleksje odnośnie śmierci. Jedyne, co mnie w niej przeraża, to możliwość reinkarnacji. Nie chcę urodzić się gdzieś w Indiach czy innym syfie… albo jako ktoś niepełnosprawny. Już lepiej wtedy odrodzić się jako zwierzątko. Za wcześnie jest Gina rozmyślać o takich sprawach, ale jak przyjdzie ten czas że trzeba będzie porzucić ciało jak każdy , to lepiej nie odpowiadać że nie chce się umierać , bo wtedy można się odrodzić gdzieś w jakimś syfie . Bo będą pytać czy chcemy umrzeć i lepiej gdzieś w kosmosie wylądować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 98 Napisano 8 minut temu 6 minut temu, Zawszе przychodzi noc napisał: Za wcześnie jest Gina rozmyślać o takich sprawach, ale jak przyjdzie ten czas że trzeba będzie porzucić ciało jak każdy , to lepiej nie odpowiadać że nie chce się umierać , bo wtedy można się odrodzić gdzieś w jakimś syfie . Bo będą pytać czy chcemy umrzeć i lepiej gdzieś w kosmosie wylądować A myślisz, że jeśli dojdzie już do odrodzenia, to możliwe jest urodzić się w dowolnym czasie, tj w starożytności, w latach 50, albo w przyszłości? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 98 Napisano 8 minut temu (edytowany) Albo nawet w Prekambrze jako jakieś żyjątko w Oceanie. Edytowano 7 minut temu przez Unhallowed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawszе przychodzi noc 82 Napisano 4 minuty temu 2 minuty temu, Unhallowed napisał: A myślisz, że jeśli dojdzie już do odrodzenia, to możliwe jest urodzić się w dowolnym czasie, tj w starożytności, w latach 50, albo w przyszłości? Nie bo czasu nie da się zatrzymać i można tylko w przyszłości jeżeli już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawszе przychodzi noc 82 Napisano 1 minutę temu 6 minut temu, Unhallowed napisał: Albo nawet w Prekambrze jako jakieś żyjątko w Oceanie. Odrodzenie może być losowe bez możliwości indywidualnego wyboru jeżeli coś tym zarządza. Ja w kosmos wracam jak już kiedyś zejdę ze sceny na ziemi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach