beziks 432 Napisano 6 godzin temu Co ci pisanie o ryżu przeszkadza?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 432 Napisano 6 godzin temu No co!? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 734 Napisano 6 godzin temu Zaraz zrobię tu porządek https://zapodaj.net/plik-HZ6UZ1fkbA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 286 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, beziks napisał: Ósma rano w niedzielę to dla mnie blady świt, żeby nie powiedzieć środek nocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 432 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Zaraz zrobię tu porządek No i spodziewaj się gości jutro o 6 rano. Ubierz się ładnie i pomóż na podłodze pod drzwiami. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chaos... 79 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, orkiestra księżniczek napisał: Ósma rano w niedzielę to dla mnie blady świt, żeby nie powiedzieć środek nocy. Płaska a ty nadal tutaj xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 432 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, orkiestra księżniczek napisał: Ósma rano w niedzielę to dla mnie blady świt, żeby nie powiedzieć środek nocy. Dla mnie blady świt to 4.30. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 734 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, beziks napisał: No i spodziewaj się gości jutro o 6 rano. Ubierz się ładnie i pomóż na podłodze pod drzwiami. Wiesz ile spałem przez trzy dni? Więc nie ma mowy, żeby coś mnie jutro z łóżka ściągnęło o 6 rano chyba że granat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 290 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, beziks napisał: No i spodziewaj się gości jutro o 6 rano. Ubierz się ładnie i pomóż na podłodze pod drzwiami. Tylko nie pod drzwiami! Przebiegną po nim razem z drzwiami 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 286 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, chaos... napisał: Płaska a ty nadal tutaj xD A ty już wszystkich Leszków pekalskich tej planety zadowoliłaś, że znowu tu przylazłaś szambiaro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 432 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Wiesz ile spałem przez trzy dni? Więc nie ma mowy, żeby coś mnie jutro z łóżka ściągnęło o 6 rano chyba że granat. W telewizorze wygląda to tak, że nie pukają do drzwi tylko wpadają, wyciągają człowieka w gaciach, kładą go na podłogę, skuwają i krzyczą przy tym głośno. Nie będziesz musiał nic robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Kiszona 21 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, chaos... napisał: Płaska a ty nadal tutaj xD A ta tu siedzi i blokuje, kropla moczu zawsze w majtkach i oral be Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 432 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Caryca żelkowa napisał: Tylko nie pod drzwiami! Przebiegną po nim razem z drzwiami 🫣 Do mnie kiedyś zadzwonili i nawet poczekali aż się uczeszę. Miło było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Kiszona 21 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Caryca żelkowa napisał: Tylko nie pod drzwiami! Przebiegną po nim razem z drzwiami 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 734 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, beziks napisał: W telewizorze wygląda to tak, że nie pukają do drzwi tylko wpadają, wyciągają człowieka w gaciach, kładą go na podłogę, skuwają i krzyczą przy tym głośno. Nie będziesz musiał nic robić. Jakbym nie mógł sobie karabinu trzymać w domu to może tak wygląda jak wchodzą do mieszkania libeda, albo leżaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 432 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Jakbym nie mógł sobie karabinu trzymać w domu to może tak wygląda jak wchodzą do mieszkania libeda, albo leżaka. Do Libeda to by się bali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Piotr* 328 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, beziks napisał: Do Libeda to by się bali. Oglądam chłop zjadł 5 pizzy po 500gr czyli 2.5 kg od razu.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Piotr* 328 Napisano 3 godziny temu Tutaj pobił rekord i za zjedzenie jeszcze mi dopłacili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny_sprzedawca_klapków 84 Napisano 2 godziny temu zawsze sie zastanawialem ogor kto tych de/bili jutuberowych oglada teraz juz wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Piotr* 328 Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, obwoźny_sprzedawca_klapków napisał: zawsze sie zastanawialem ogor kto tych de/bili jutuberowych oglada teraz juz wiem Kto to jest ogor? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach