Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

play oszuści

Polecane posty

Gość gość

Play to oszuści. 8 miesięcy temu przedłużałem umowę na 4 abonamenty z 3 nowymi telefonami. Przedstawiciel playa przez pomyłkę wpisał 2 razy nr imei do umowy i w ten sposób płacę za 4 nowe telefony chociaż dostałem tylko 3szt. Play przyznaje się do błędu, ale nie chce zwrócić mi nadpłaconych pieniędzy. Dranie wymyśliły sobie żebym wrócił z 1 telefonem do poprzedniego planu taryfowego, który był wysoki bo abonament był razem z telefonem. pozostaje mi tylko zgłosić sprawę wyłudzenia w sądzie.

Gość gość
Kurczę, bardzo przykra sprawa, dlatego właśnie ja się boję wiązać umowami, ale staraj się faktycznie sprawę wyjaśnić i walcz o swoje. Ja teraz robię doładowania w Virgin Mobile bez żadnych umówi i mam spokojną głowę bo płacę mało a naciąć się też nie mam jak- przestanie mi się podobać to się przeniosę i tyle

Gość gość
No, ja też używam Virgin chyba z rok. Mam pakiet freemium. Za usługi zapłaciłem tyle, co za starter - 5 zł. :-D Co do tematu, to oczywiście do sądu - https://www.pozew-cywilny.pl

Gość gość
miałem podobnie, ale nie z telefonami tylko z opłatami pozaabonamentowymi, play tez pwoiedział ze nie mam włączonych dodatkowych pakietów i ze to wina systemu ale nic z tym nie zrobili... po zakonczeniu umowy przeniosłam się na kartę do mobile vikings i jestem mega zadowolona, załuje ze nie przenioslam się szybciej, płacę 29 zł misiecznie a mam to co w play za 50 zł i jeszcze 15 gb internetu

Gość Pan każe to masz robić
Chodz cie zerżne i się uspokoisz