Gość gość Napisano Styczeń 11, 2018 Może ktoś mógłby mi pomoc , Sytuacja dosyć skomplikowana , dużo latam , byłam niewyspana, rozkojarzona nie wiem, nie usprawiedliwiam tego. Lot z Las Palmas dl Copenhagi , okazało się ze są dwa loty dwóch różnych operatorów ( nie zwróciłam uwagi) czekałam w złej kolejce. Dwa bagaże nadałam w check in. Kiedy słyszę last call na moje nazwisko biegnę, dosłownie 20s z gatu 18 do 15. Babka zatrzaskuje gate przed moim nosem. Ale nie w ttm problem , mówi ze jeden bagaż wypakowali drugi nie! O ile znam procedury to nie dopuszczalne by bagaż poleciał bez pasażera ( co innego gdy nie zapakuja idzie jeszcze raz na prześwietlenie i leci kolejnym lotem). Wyprosili mnie ze strefy zamkniętej. 1,5h szukania bagażu. I jest tylko jeden. Wróciłam przez Bruksele-Monachium- gdansk , Copenhaga mojego bagażu nie widziała, las palmas tez nie. Czy linia próbuje zatuszować tak poważny błąd? Gdzie szukać walizki? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach