Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przestał pisac wieczorami

Polecane posty

Gość gość

Może ktoś mi wytłumaczy takie postępowanie faceta. Pisaliśmy głównie wieczorami po pracy, w tej pierwszej fazie zasypywał mnie wiadomościami, rozmawialiśmy godzinami głównie przez komunikator głównie z jego inicjatywy. Mówił że czasem budził się w nocy aby sprawdzić czy do niego napisałam. Teraz nagle gdzieś od ponad tygodnia piszę do mnie zawsze rano i coś tam za dnia, ale wieczorem już nigdy. Zwykle się upewniał czy bezpiecznie wróciłam z pracy, życzył dobrej nocy. Rozumiem nie musimy już pisać cały czas i cała noc, ale wcześniej nie było problemem napisanie dobranoc i takie tam. Z czym to może byc związane? Tłumaczył że jest teraz bardziej zmęczony, rozumiem owszem ma prawo, ale nie w tym rzecz jest po prostu coś dziwnego w tym zachowaniu. Miał byłą dziewczyną która sie obok niego kręciła, myślicie że robi mnie w bambuko i do niej wrócił? Czy to może być z tym związane? Facet który był tzw nocnym markiem nagle zaczął chodzić spać wcześnie jak grzeczny chłopczyk

Gość gość
znudziłaś mu się, chce od ciebie odpocząć. zrozumiał, że takie terkotanie przez komunikatory jest do du/py. proste.

Gość gość
Myslimy ze znalazl kogos w realu. A ty tez zamiast siedziec****isac z nie wiadomo kim, wyjdz do ludzi.

Gość gość
pewie poznał kogoś na mejscu. Jesteście dorośli więc pewnie nie chciał tracić czasu na bezsensowne pisanie smsów

Gość gość
A spotkaliście się chociaż raz?

Gość trytrytrytryjkl
Może ma trudny okres w życiu, zadzwoń..napisz do niego i powiedz że Cię to boli.

Gość gość
tak niech do niego dzwoni i płacze jak bardzo ją zranił. Biulka. Jak ma zły okres facet to się sam odezwie. Zacie się czy tylko piszecie?

Gość gość
Pewnie znudziło mu się to, że zawsze on pisał, ty nic od siebie nie dawałaś.

ty w dzien rob to samo. mow ze do wieczora jestes zajeta, zmeczona itp. jak mu zalezy to zacznie miec czas. chyba ze serio kogos ma:P

Gość gość
Wiecie to nie tak ze tylko przez komunikator, owszem widzimy sie miedzy naszymi zapracowanymi dniami, takze bylo ok. To on narzucil taki styl pisania w nocy nie ja, ja czasem zmeczona, spiaca a on prosil abysmy popisali. I to jemu się odwidziało, może nie odwidziało bo tak jak pisałam pisze do mnie z rana, za dnia, ale po 10 w nocy już nie a ja najczęsciej kończe wtedy prace, zawsze było miło dostac smsa na dobranoc. Pytałam mówi że chodzi wcześnie spac, dla mnie to jest bujda i nie wiem jak z nim teraz postąpic.

Gość gość
po prostu daj sobie spokój. ile się znacie?

Gość gość
Ma dać sobie spokój bo chłopak do niej nie napisze wieczorem? Polki to kretynki.

Gość gość
na początku można psać z pytaniami dzwonić dawać czas ale jest granica takiego czekania dla mnie 2 miesiące po takim czasie daje sobie spokój z czekaniem na faceta

Gość gość
Pewnie wieczorami siedzi z dziewczyna, może nawet udawał ze to była a tak na prawde cały czas był z nia a z Toba kręcił na boku. U facetów jest wszystko możliwe. Niekiedy latami prowadzą podwójne życie to tym bardziej mogl leciec na 2 fronty kilka tygodni czy miesięcy...

Gość gość
Co wy z tą inną dziewczyną, walnięte jesteście? Wiecznie te same brednie tutaj wypisywane.

Gość gość
To nie sa brednie. Jak ja sie dowiedziałam o zdradzie (wlasciwie to kilka ładnych miesiecy prowadził podwójny standard), to składając wszystko do kupy, dopiero upewniłem sie dlaczego nagle nie pisał przez pare godzin, nie dzwonił wieczorem itp... To e ogole ciekawa historia była.

Gość gość
W zasadzie przyznam szczerze ze przemknęło mi to przez myśl niejednokrotnie. Ale jak to sprawdzić czy mnie robi w bambuko przecież i tak się nie dowiem, mówi że zmęczony i tyle.

Gość gość
Jak chłopak przestał zaspokajać próżność autorki to znaczy że ma kogoś innego? Dosyć prymitywne wytłumaczenie.

Gość gość
12.08 dwa miesiące? Chodzi Ci o to, ze od momentu gdy

Gość gość
12.08 2 miesiące? Chodzi Ci o to ze od momentu gdy facet zaczyna się oddalać od Ciebie, dystansować albo calkiem przestaje odpisywac to Ty czekasz aż jaśnie Pan jeszcze się zdecyduje do Ciebie napisać np po kilku tygodniach jak mu sie nagle przypomni? Albo sama inicjujesz kontakt, dopytujesz czemu sie Nie odzywa ? Skoro dajesz mu 2 miesiące to musisz byc desperatka bez godności. Jak facet olewa to znaczy ze mu nie zależy, a jak nagle sobie przypomina po dłuższym czasie i znowu zaczyna do Ciebie pisać to znaczy tylko tyle ze nie ma tymczasowo innych opcji i chce Ciebie zbajerowac na seks.

Gość gość
2 miesiące to za długo można dać tydzień i do widzenia jak nie ma czasu