Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj w przedszkolu ktoś celowo porysował mi samochód co o tym myślicie

Polecane posty

Gość gość

Na 100 w momencie kiedy byłam z dzieckiem w przedszkolu. Nawet głupio mi iść zapytać o monitoring bo wyjdę na kretynke. Mi jest przykro jak cholera bo nigdy nikogo nie zastanawiałam a dzisiaj ktoś zrobił mi dwie paskudne rysy kluczem. Co byście zrobiły na moim miejscu

Gość gość
Idź poproś o monitoring.

Gość gość
Tylko boję się że Pani dyrektor od razu zacznie gadać że może to czyjas zemsta. Wiem jaka ona jest

Gość gość
A co cię to obchodzi? :o ktoś ci auto zniszczył a ty myślisz o tym, co sobie dyrektorka pomyśli? Normalna jesteś? :o

Gość gość
to dopiero początek

Gość gość
To mała mieścina, moja kuzynka miała identyczną sytuację i od razu poszła do dyrektorki, w sumie naszej dalszej sąsiadki. To ta od razu zaczęła właśnie gadkę że może komuś coś zrobiła i się mści, że może mąż ma kochankę i to ona albo w ogóle że po co takim drogim autem jeździ i że się sama prosi. Potem od razu poszły plotki. Teraz to nie wiem co robić bo będzie to samo.

Gość gość
idz i pros o film. przestan sie tu uzalac...!

Gość gość
Jak nie wiesz co robić? Idziesz na policję, zgłaszasz uszkodzenie auta, mówisz kiedy i gdzie to się stało oraz że na miejscu zdarzenia jest monitoring i można to sprawdzić. Jaki ty masz problem kobieto? :o Jak nie chcesz tego załatwiać - to po co ten temat? Idź do lakiernika, wybul parę stówek i kłopot z bani 🖐️

Gość gość
Daj spokój, jeszcze lakiernik posieje ploty na całe miasto, że sama sobie porysowała ((((:classic_cool:))))

Gość gość
13.17 i dodać jeszcze należy : i czekaj na kolejne rysy :D

Gość gość
Co z tego, że zemsta. Sąd jest od wymierzania kary a nie ktoś kto niszczy bezprawnie mienie. Prawda jest taka, że ona nie ma obowiązku pokazywać nagrań monitoringu każdemu, a może nawet jej nie wolno. Możesz poprosić o zabezpieczenie nagrań z tego dnia i iść na policję, albo po nakaz albo sama policja to zrobi.

Gość gość
A co ja policja powie że to może z zemsty?

Gość gość
Powiesz, że nie wiesz, ale że przedszkole ma monitoring i chcesz ustalenia sprawcy. Już leć, póki nie skasowano nagrań z monitoringu. Winowajca zapłaci za naprawę.

Gość gość
A moze zastanow sie, autorko, DLACZEGO ktos porysowal ? Nie mowie od razu o jakiejs perfidnej zemscie... ale sama mam pod szkola taka niunie co caly chodnik autem zastawia kiedy dziecko do przedszkola przywozi. Mnie to rybka, moja corka juz do przedszkola na piechote chodzi, ale jak widze mamy z wozkami jak musza na droge zjezdzac zeby samochod dziuni ominac to mi ich zal... i wcale sie nie zdziwie jak ktoregos piekniego dnia ktos jej "niechcacy" przejezdzajac wozkiem lakier porysuje labo lusterko urwie ;) ....

Gość Karmus
Może jakiś system monitorowania pojazdów? Kamerkę, monitoring może się tu zdać, o ile ta osoba wciąż będzie Ci dokuczać z niewiadomego powodu. Polecam odezwać się do Konsalnet w tej sprawie - o to stronka -> https://gps.konsalnet.pl