Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci z portali randkowych są żałośni

Polecane posty

Gość gość

Często się trafia że facet ze zdjęcia i facet który przychodzi na randkę nie są do siebie zbyt podobni, ale to co mi się ostatnio trafiło przechodzi ludzkie pojęcie - facet miał napisane w profilu że ma 182 cm wzrostu i gdy przyszedł to wydawało mi się że był nawet wyższy. Ale gdy już wszedł do domu i zdjął buty to okazało się że miał jakieś 178 cm! Dobrze się kamuflował - miał w butach z 10 cm podwyższenia chyba. Na szczęście równie szybko jak zdjął buty kazałam mu je założyć. Wy też miałyście jakieś rozczarowania z serwisów randkowych? Albo jeszcze jeden co mi utkwił z pamięci wstawił zdjęcie sprzed 2 lat gdy był na wakacjach a przyszedł z nadwagą.

Gość gość
Kobiety bardziej żałosne.

Gość gośćśćć
skreśliłaś faceta ze względu na 4 cm ? w takim razie to ty jesteś żałosna a nie on

Gość gość
takie typiarki jak ty dla ktory wazne jest 4 cm wzrostu sie do eutanazji nadaja tylko xD

Gość gość
Ona żałosna? A on po co sobie dodał i rzeczywistość chciał zmienić? Przecież to i tak wyjdzie.

Gość gość
4 cm wzrostu to dużo. Dla mnie facet 178 cm wzrostu jest stanowczo zbyt niski. 182 to dla mnie też niezbyt wiele ale że był przystojny z twarzy to dałam mu szansę.

Gość gość
A dla nas liczy się IQ a ty z twoim ilorazem możesz co najwyżej z szympansem konkurować , ale pewnie szympans nie będzie godzien bo zgarbiony i braknie mu 4 cm

Gość gość
Chyba tu sami facec***iszą. Różnica pomiędzy facetem 182 cm i 178 cm jest OGROMNA i nie ma co temu zaprzeczać.

Gość gość
Ja jestem kobietą i uważam, że to co zrobiłaś to wiocha. Wyszła Ci słoma z butów :D Ciekawe czy nie nosisz push-upów... Sporo dziewczyn nosi bieliznę maskującą brzuch, staniki push-up bo są płaskie jak deski, ale jak facet założy buty przez, które jest 4 cm wyższy to wielki skandal... Aha i na randki powinnaś przychodzić bez makijażu bo to też oszustwo.

Gość gość
Pytam po co kłamał w opisie?

Gość gość
Ty też kłamiesz codziennie nakładając podkład. Może dlatego, że sporo teraz takich "księżniczek", które przeczytały gdzieś na pudlu, że facet zaczyna się od 180 cm i uczyniły z tego życiowe motto.

Gość gość
Porównanie wzrostu do makijażu jest śmieszne, wiesz? Na pudlu nic takiego nie piszą a czytam od lat. Czy to nasza wina ze wolimy wysokich? Tak jak wy wolicie cycate i ładne. Dziwne? Nie sądzę.

Gość gość
Facet opisywał się jako miłośnik dzieci i zwierząt był miły a po 2 latach związku pobił mnie tak że wyladowalam w szpitalu nigdy więcej facetów z portali randkowych, ,to są psychole

Gość gość
niestety, wy facetki pasożyty nie macie od siebie wiele do zaoferowania

Gość gość
Ja jestem kobietą. Ile masz wzrostu? Nie jest śmieszne bo to też oszustwo. Jeśli masz zadbaną, zdrową cerę to nie boisz się, że facet zobaczy Cię bez makijażu. Jeśli masz ładne oczy to nie musisz ich sztucznie poprawiać cieniami.

Gość gość
Boję się czy nie robię to dla własnego samopoczucia nie dla kogoś. Może w ogóle na randkę idź w tłustych włosach, dresie z wypchanymi kolanami, ogólnie taka jaka jesteś gdy nikt nie widzi. Przecież strojenie się to kłamstwo. Co za logika... Wzrost ma odpowiedni, dla mnie idealny. Co to ma do rzeczy? Nie jestem autorką.

Gość gość
Takie oszustwo to nie oszustwo większość panów z portali randkowych ma dziewczyny i albo szukaja flirtu naszym kosztem albo chcą zdradzić emocjonalnie lub fizycznie

Gość gość
Kobiety też oszukują ze zdjęciami mało tego retuszują fotki umawiasz się z taką przychodzi zupełnie nie podobna dziewczyna

Gość gość
gość dziś Wy też wymagacie wysokich przystojniaków z szeroka klata i ciemną karnacją

Gość gość
A kto normalny szuka w necie partnera? Nikt. W necie można znaleźć albo szybki numer albo g****o. Chyba że ktoś się przypadkiem pozna na jakimś forum tematycznym. Zresztą każdy chce się zawsze w lepszym świetle pokazać. Mnie takie coś nie interesuje. Widzą galy co biorą. Nie pasuje? To tam są drzwi.

Gość gość
Ale kobieta prawie zawsze chodzi z makijażem a buty z podwyższeniem dla faceta (nawet jeżeli jest niewidoczne) to wiocha.

Gość gość
kobiety to porażka na portalach mają takie wymagania że hoho mało który spełni.

Gość gość
Faceci z portali randkowych to są odrzuty tak samo jak kobiety stamtąd , albo brzydcy jak cholera albo ukryci psychole pod fasadą złotych serduszek , nie poznałam żadnego normalnego po 3 latach zalogowania , to jest miejsce dla desperatow

Gość gość
Może dlatego że człowiek który szuka na portalu randkowym jest smieciem na utrzymaniu matki i chce to ukryć albo ma spore zaburzenia osobowości , dla czego tam nie siedzą prezesi nauczyciele ,lekarze którzy szukają partnerki ; tylko narkomani i studenciki na wyższej szkole pucowania toalety , ludzie sukcesu tam siedzą tylko żeby znaleźć na pukanie a to coś znaczy

Gość gość
Na portalach randkowych siedzą same psychiczne chore baby grożą karkami za nic i podają twoje dane i numer telefonu bez twojej zgody.

Gość gość
Kto normalny podaje obcej babie numer telefonu? :D kto normalny ładuj***abie telefon? Haha

Gość gość
Chamskie, wredne, psychiczne chore

Gość gość
podałem po miesiącu znajomości

Gość gość
To prawda miałam 3 związki z neta i każdy to totalna klęska , teraz poznałam faceta u znajomych 2 lata temu i bierzemy ślub

Gość gość
Umawiając się z kimś przez neta możesz stracić życie