Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gośćDobra

Zmiana lekarza prowadzącego w połowie ciąży

Polecane posty

Gość gośćDobra

Witajcie, mam problem z lekarzem prowadzącym ciążę. Na początku byłam z niej całkiem zadowolona, ale z czasem wszystko się popsuło. Dała mi swój telefon do kontaktu, ale na smsa odpisuje mi po kilku dniach lub wcale, jak ostatnio. Były to moze z dwie wiadomosci w kazdym miesiącu, tylko w ważnych sprawach, moze powinnam dzwonić, ale wlasnie nie chciałam byc namolna. Dodatkowo ostatnia wizyta została znienacka odwołana, bałam sie co bedzie ze zwonieniem, musiałam iść do kogoś innego. Na wizyte w styczniu umowiłam sie do niej, chciałam sie dowiedziec, jakie badania mam wykonac, a tutaj cisza. Chodzę na wizyty prywatnie, badania tez wykonuję odpłatnie. Za wizyty bez usg płacę nieduzo, bo 130 zł, ale jednak... wybrałam ją, bo pracuje w szpitalu, w którym chce rodzic, ale widzę, że w takien sytjacji mogłabym chodzic do kovokolwoek innego. Jestem zła i smutna, to juz 21 tydzien ciąży, byłam u niej tylko dwa razy, dwa razy u kogo innego na usg też. Nie wiem, czy zmieniac lekarza, jeżeli tak, to na kogo, też nikogo nie mam na oku. Może gdzies na nfz sie przenieśc? Jal myślicie, byłyście w takiej sytuacji?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować