Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks w trójkącie

Polecane posty

Gość gość

ktoś chyba skasował ten ciekawy i ekscytujący wątek.. wszystkich dawnych i nowych uczestników..namawiam do podzielenia się opisami i opiniami na temat...

Gość gość
cos tym słszałem. ktos płynał statkiem przez trójkąt bermudzki i nagle przeniosło go do burdelu w amsterdamie

Gość gość
to było dosyć dramatyczne bo przeniosło go razem ze srubą napędową okrętu pełnomorskiego o sporym tonazu do małej alkowy ze striptizem

Gość gość
kolesiowi postawiono mnóstwo zarzutów w tym nielegalna żegluge po wodach sródladowych statkiem ocenicznym

Gość gość
Taki seks uprawialiśmy z naszym kolegą. Chłopak był bardziej za trojkatem niż ja ale co tam mogę nie mieć wiecej okazji. Nie było problemu gdy wszedł we mnie do konca gdy leżałam z rozłożonymi nogami. Ale gdy po wejsciu do konca w cipkę zaczął mnie namiętnie całować bez posuwania mnie tak ze wlożyłam jezyk w jego usta i jeździłam nim w środku. Tak że zaczęło mi sie robić bardzo mokro w cipce i w pewnym momentu miał wytrysk oczywiscie bez gumy. Lezelismy jeszcze dość dlugo wtuleni w siebie. Okazało sie że nie mam ochoty na seks z chłopakiem dlatego na odczepne zrobilam mu loda w czesie gdy kolega mial wemnie włożonego. Mój chlopak się wściekł lecz czy mial rację. Następne spotkanie było lepsze bo przyszedł z dziewczyną by ją posunął mój chłopak i tak sie stało. My jako druga para kochalismy sie i podobny był stosunek do tamtego i po wtrysku lezeliśmy z kolegą. Wtedy jego dziewczyna zaczęła obciagać mojemu chlopakowi i dość szybko mu stanął i nadstawiła dupcię do analka i zaprosila go.mowiac ze jestem po lewatywie. Powiedziala tylko ostro mnie potraktuj. I delikatnie zaczał wchodzić i dy juz byla gotowa to dobijał do konca ze jeczala niesamowicie dochodzac do sowitego orgazmu.

Gość gość
Chetnie bym dołączył do ze swoją dziewczyną.

Gość gość
Seks warto uprawiać jak najczęściej. To zdrowe dla naszego ciała i umyslu oraz przyjemny trening z dużą ilością spalonych kalorii

Gość gość
Okej

Gość gość
Chciałabym trójkąt ja mąż i obcy facet ale mąż nie chce się zgodzić a mnie to tak kręci jak go przekonać?

Gość gość
Miałem trójkąt w podstawówce na lekcjach muzyki :P

Gość gość mogący
17.51 nie musisz go przekonywać przyjedź do Połczyna zdroju do sanatorium niby na odwiedziny i tak Cię z kolegą zerżniemy że nie poznasz swojej pisi mamy po 50 lat i ostro posuwamy koleżankę zza ściany 48 lat

Gość gość
Odpiszesz się kolego ja mam 34 lata ja ta od trójkąta co mąż nie chce

Gość gość
Ja mam 50 lat ale faja jeszcze ok 175 cm 75kg jestem w sanatorium ale to nie znaczy że jakaś niemota

Gość gość
To bylo juz dosyc dawno gdy maz wyjezdzal do pracy z firma zrobil pozegnanie dla scislego grona. w pewnym momencie jego brat zaproponowal mu ze go odwiezie na miejsce zbiorki to znaczy na lotnisko zaraz uslyszalam ze jego kolega tez sie dolacza po chwili powiedzialam ze ja tez chce meza pozegnac. Po pozegnaniu wracajac do domu, tak od slowa do slowa powiedzialam ze ja naprawde chcecie to wam o******* ale ani slowa o tym.Gdy juz plizko mieszkania bylismy zapytalam sie a co z tego moja cipka miala,ona tez mogla by sie pobawic .Gdy do mieszkania weszlismy szybko im te kuutasy stanely i zaczeli mnie po kolei posuwac bylo wspaniale rzneli mnie az piszczalam ale i tak wiecej chcialam.Po paslowach obydwa weszli we mnie jeden zajal ciipke a drugi duupke, pierwszy raz cos takiego przezylam a ze mi sie to bardzo spodobalo to jeszcze pare razy sie z nimi spotkalam Za kazdym razem bylo jeszcze wspanialej

Gość gość
18.31 możemy jutro o tym popisać? Moja tez nie chce

Gość gość
Bajka

Gość gość
Może być

Gość gość
Nic z tego