Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dawidder125

Leczenie kanałowe

Polecane posty

SIema,mam robione leczenie kanalowe górnej szóstki lewej.Jest to starszy ale mily dentysta.Byłem przed świetami w polowie grudnia u niego,mialo byc pierw zakladanie tlenku cynku ale powiedzial ze juz nie da rady go uratowac i wyczyscil mi zeba,kanaly i cos wsadzil po czym dal opatrunek i kazal przyjsc w polowie stycznia.OPatrunek pod naciskiem zebow wypadl,tak jakby 1./3 tego opatrunku i przy piciu/jedzeniu boli po czym 2 minuty i ustaje.Pewnie bedzie mi jeszcze raz czyscil kanaly.Zeby szczotkuje nawet 3 razy dziennie,do tego plyny itp,zeby mam biale ale boje sie ze cos moglo zainfekowac czy cos zeba?Nie chcialbym by go wyrwal bo mam 20 lat.....czy ten bol jest tylko dlatego ze jedzenie ma stycznosc z kanalem wypelnionym? W poniedzialek ide do niego.Czego mam sie obawiac.?

Gość gość
Boli bo wypadł opatrunek, dostaje sie tam jedzenie i stad ten bol. Proszę jak najszybciej sie udać do stomatologa w celu zaopatrzenia ponownie opatrunkiem

Gość gość
Ja akurat byłam bardzo zadowolona z leczenia kanałowego, robiłam w klinice Luxdentica w Krakowie, tam takie zabiegi wykonują pod specjalnym mikroskopem, który umożliwia bardzo precyzyjne leczenie. Nic mnie nie bolało, ząb uratowany :) Jak tylko macie możliwość skorzystać z takiego sprzętu - polecam. Dobre, nowoczesne kliniki posiadają go na stanie na pewno :)

Gość Girka

Ja leczyłam zęby, kanałowo, u dr Cichonia. Jego klinika ma naprawdę dobrych specjalistów i myśle ze bez problem można tafić na kompetentną pomoc. Ja jestem bardzo zadowolona z takiego rozwiązania.