Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet poznany w necie przelewa mi pieniadze

Polecane posty

Gość gość

Jakis czas temu poznalam przez internet faceta. Po kilku rozmowach, zdeklarowal sie, ze chcialby mi pomoc finansowo ( nie byl to zaden sponsoring), nie chcialam by pieniadze byly " do reki", wiec poszly na konto. Teraz co miesiac otrzymuje kwote min 1000zl. Gdy chce to zwrocic- koles tego nie chce. A mnie troche strach oblaruje, bo nie wiem jak to sie moze dalej potpczyc i czy to nie podchodzi pod jakis paragraf. Moze ktos cos doradzi? Dodam, ze koles nie wie o mnie nic

Gość gość
Szykuj dupsko bo niebawem zacznie cie rochać, myślisz że ktoś darmo daje ci kasiorę, jak ma dużego choja to będziesz miała radochę

Gość gość
"Dodam, ze koles nie wie o mnie nic "- sama przed sobą udajesz? A nr konta skąd ma obcy człowiek? Z tablicy na facebooku? Litości... Rob przelewy zwrotne, zmień nr konta- zamknij konto/ przenies do innego banku i bądź rozsądna. No chyba, że adres domowy tez ma, to przekaz wyśle. Musisz mieć trudną sytuację, skoro chce Ci pomagać (na razie bezinteresownie), ale uważaj, by się nie uwikłać w problemy, może za jakiś czas coś zechce, a potem zacznie cię wyzywac od najgorszych, osaczać, nękać.

Gość gość
Jak mozna być kims tak głupim?