Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów Kołbuc Opolskie

wiecie że w Opolu w WEEKEND nie można się nudzić dowód

Polecane posty

Gość gość
spieprzaj z tą swoją wiochą wreszcie

Gość gość
To dlaczego ty się wiecznie nudzisz i siedzisz na kafeterii

Gość Namysłów wojew opolsk
14:05 ile razy mam ci powtarzać że Opole to nie jest dziura ani zadoopie ani wiocha tylko Miasto Wojewódzkie i że w Opolu nie można się nigdy nudzić nawet w weekend i że w Opolu ciągle coś się dzieje dowód dałem powyżej w linku Opole na Weekend i co dalej twierdzisz że Opole to dziura i zadoopie?

14:06 bo nie mieszkam w Opolu umiesz czytać? Mieszkam na wsi 15 km od Namysłowa i 60 km od Opola umiesz czytać ze zrozumieniem?

Gość gość
prowincjonalna dziura

14:10 prowincjonalna dziura? Skoro Opole to prowincjonalna dziura to dlaczego Opole to miasto Wojewódzkie (miasta Wojewódzkie nie są prowincjonalne bo to siedziby władz województw) ps w Opolu odbyły się pierwsze w Polsce Klubowe Mistrzostwa Świata w Siatkówce (pierwsze w Polsce) i były transmitowane w TV i w Opolu jest festiwal Polskiej Piosenki i co mimo tego Opole to prowincjonalna dziura?

Gość gość
To ciekawe dlaczego chwalisz się Opolem gdy w nim nie mieszkasz

14:15 dlatego się nim chwalę bo od dziecka do Opola jeżdżę znam miasto mam tam rodzinę i to stolica mojego województwa a to mój filmik nagrany teraz w styczniu w Opolu zobacz cały ten filmik https://www.youtube.com/watch?v=rA3VrC2edfc&t=1s

Wiesz dlaczego na tym filmiku jedziemy z nawigacją bo znamy niby większość Opola ale nie wszystko i akurat do tej konkretnej ulicy gdzie nigdy nie byliśmy nie wiedzieliśmy jak się jedzie ale to była na tym filmiku droga powrotna z Opola i tą drogę dobrze znany do tej Castoramy mnóstwo razy jeździliśmy ale nie chciało nam się nawigacji wyłączać:D

Gość gość
przecież przez tą wiochę jeden gościniec biegnie tylko aż tak głupi jesteście, że do tego nawigacji potrzebujecie?