Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje się zajść w drugą ciąże

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie.. Urodziłam pierwsze dziecko ponad rok temu. Córka ważyla ponad 4 kg. Porod bez komplikacji i dodam, ze nic a nic mnie na dole nie bolalo po porodzie, pomimo, ze bylam szyta. Ale do dzis nie trzymam moczu i nie moge kochac sie z mezem, bo mnie boli pochwa w srodku jakby blizna? Nie wiem co, ale bol jest tragiczny. Bylam z tym u lekarza, ale mieszkam w UK i oni bagatelizuja sprawy i mowia ze mi samo przejdzie i z nietrzymaniem moczu i z bolem. Boje sie, ze nie donosze drugiego dziecka, bo jestem tam na dole szczerze mowiac szeroka i to bardzo i juz popadlam w paranoję co go tego. Po prostu boje sie, ze urodze o wiele wiele za wczesnie.

Gość gość
Zalezy jak u ciebie jest z szyjka macicy bo szeroka pochwa nie ma za wiele do tego.. Ale powinnas cwiczyc miesnie koegla

Gość gość
W twojej sytuacji martwiłabym się o to ze nie możesz normalnie seksu uprawiać i nie trzymasz moczu a nie o druga ciąże . Już musisz mieć kolejne dziecko ? Produkcja na akord ?

Gość gość
Czy ja napisałam, że chce mieć już teraz w tym momencie drugie? A nawet jeśli, to nie trzeba od razu pisać uszczypliwie, że robi się dzieci na akord. Bo jeśli to Cię tak intersuje, to na 2 zakoncze jak Ty to ujęłaś „produkcje’’.

Gość gość
Mała różnica wieku jest najlepsza. Wróć do polski przynajmniej na czas lekarzy

Gość gość
Czy karmisz moze piersia? U mnie do 1.5 roku ...seks stanowil wyZwanie.. bo mnie bolalo. dopiero jak przestalam karmic. Wrocilo nawilzenie I po roku staran zaszlam w druga ciaze.. w sumie maly ma 3 lata I w czerwcu zostanie bratem starszym :)

Gość gość
Ja mam dzieci jedno ze stycznia a drugie z grudnia tego samego roku i nie czuje, ze robilam je na akord! Po prostu chcielismy z mezem taki odstep czasu odkad zaczelismy rozmawiac o rodzinie. Pewno sama masz jedno juz duze i chcialabys drugie, ale maz nie chce Cie tknac bo sie rozlazlas jak swinia ;) pozdrówki!

Gość gość
Nie karmie juz pol roku i nadal to samo. Nie wiem czy to blizna mnie tak boli czy cos innego jest nie tak. A tutaj sie doprosic o skierowanie do ginekologa, to nie wiem co by mi musialo byc :(

Gość gość
Cwicz mięśnie kegla, to Ci pomoże.

Gość gość
Cieszę się że rodziłam w Polsce. Też urodziłam duże dziecko ale przez cc i po kilku miesiącach kiedy przestałam karmić już nawet nie pamiętalam że byłam w ciąży. Zero zmian, mała blada blizna i super sex

Gość gość
Ja jestem baardzo zadowolona z opieki w ciazy i w trakcie porodu. Polozna siedziala obok mnie caly porod razem z moim mezem i trzymala mnie za reke i glaskala po glowie. Ale opieka dla kobiety po porodzie jest po prostu kiepska.. a nawet bardzo. Lekarz kazal cwiczyc kegla i robie to juz rok i brak efektow.. a on kaze cwiczyc dalej :/