Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból przy zakraplaniu ucha

Polecane posty

Gość gość

Witam. Czy to normalne ze boli mnie strasznie zakroplenie ucha gdy lek wnika juz glebiej kolo bębenka? Mam zapalenie ucha i wlasnie mam drugi raz zakroplic sobie ucho ale jak wspomne ten bol z rana.. Oo matko. Zapalenie ucha to nic w porownaniu wkraplania leku. Mam przepisane krople centraxal czy jakos tak i po zakropleniu strasznie zatyka mi ucho. Musze chyba spac na plecach bo jak sie poloze na jednej czy drugiej stronie to czuje bol jak cos wpływa badz wyplywa. Czy to normalne przy zapaleniu ucha i musze to przetrwać czy poprosic o antybiotyk doustny? Pytam bo 1 raz w zyciu mam zapalenie ucha :/

Gość gość
zapewne boli cię od zapalenia i to jest normalne ale nienormalne jest to że aż tak cię boli no chyba że przesadzasz i panikujesz niepotrzebnie zakrop dzisiaj i jutro jak nie będzie lepiej idź do lekarza chyba że cię boli tak że wytrzymać nie możesz to powinnaś iść jak najszybciej

Gość gość
Wlasnie ucho mnie juz nie boli. Boli mnie wkraplanie leku. Zakroplilam teraz i ooo materdyjo. Od razu usiadlam i wszystko wyleciało bo taki bol byl przy wplywaniu tego leku. Ogolnie prog bólu mam wysoki bo chodzilam pol roku z bolącym otwartym zębem bo tak sie balam dentysty. Na szczęście wyrywalam go. Ale teraz te ucho. Bol gorszy niż porod :P

Gość gość
powinnaś iść jak najszybciej do lekarza w szpitalach jest świąteczne pomoc może by cię inny zbadał bo coś jest nie tak

Gość gość
Wlasnie u mnie w szpitalu jest pomoc ale tylko internistyczna. Nie dość ze bez laryngologii to jeszcze bez sprzetu zeby internista ucho sprawdził. Wiem bo moj mąż jechał nie raz na zapalenie ucha bo on to ma co chwile, przez to ze pracuje na kopalni a uszy ma wrazliwe i kazdy syf z tej kopalni badz bakteria wywołuje o niego zapalenie. W kazdym badz razie do szpitala mam 30 km a prawa jazdy brak. Mąż w pracy. Chyba zdechne :( znajomi jak to sobota w stanie % wiec dupa. Musze poczekać do poniedziałku, albo poszukam jakiegoś szpitala z pogotowiem laryngologicznym i jutro z mezem pojade.