Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaMama

Siedzę sama z dzieckiem w domu

Polecane posty

Gość TakaMama

Hej dziewczyny Siedzę dziś sama z dzieckiem rocznym i mam już dość Mam 3 dzieci Pozostałe mąż wziął ze sobą bo dawały też popalić. Mały nie śpi po nocach i chodzę potem nieprzytomna Nie mam siły myśleć nawet czasami Może którąś ma podobnie?

Gość gość
Ja tez tak miałam i powiem Ci,że najlepiej jest wyjść gdzieś do koleżanki,nawet z dzieckiem. Odpoczniesz trochę psychicznie po rozmowie o p*****lach.

Gość gość
Zarzutka sponsorowana przez 500+ NIE ODPOWIADAĆ!!!

Gość gość
Dziękuję za radę odnośnie koleżanki Akurat nie mam do kogo się wybrać Zresztą późno już Mój synek strasznie mało śpi ostatnio Ą ja wysiadam przy nim Czekam aż zaśnie jak na zbawienie

moja żonka też tak miała. Ja do pracy, powrót 20sta, albo i lepiej. Ona dzieci do przedszkola, szkoły, lekarza. Często do szpitala, a ja nawet w soboty jechałem i wracałem w niedzielę rano. Dzień przespałem i w poniedziałek znowu od nowa.

Gość TakaMama
I jak sobie radziła? Kochasz swoją żonę? Ładnie o niej napisałeś:)

Gość TakaMama
To chyba chwilowy dół pewnie jutro sie podniosę Kobiety jednak nie mają lekko zwłaszcza przykre to jest że często nie są rozumiane i doceniane przez swoich mężczyzn Ja bardzo kocham swojego męża i dzieci ale prawdziwa miłość trudna jest bardzo

Gość gość
U mnie w domu panuje zasada - dobra mama to wyspana mama i moje dzieci usypiają grzecznie po zgaszeniu światła. Przekonały się że z niedobrej mamy nie mają żadnych korzyści i stosunkowo szybko wyciągnęły odpowiednie wnioski. Nawet jak nie śpią to wolą po cichutku kartkować książeczki niż obudzić śpiącą mamę. Wyjątkiem od tego stanu rzeczy są tylko choroby.

Gość gość
To juz jest kwestia wychowania męża. Ja swojej dziewczynie zawsze pomagam, ponieważ wiem, ze kobiety nie sa maszynami, a sa poprostu ludźmi :)

Gość gość
Współczuję pomysl ze za parę miesięcy będzie lepiej.a tak wogole trzeba było pomyśleć zanim zdecydowałam się na trzecie dziecko.Ja mam dwójkę i jak dla mnie to za dużo ale chciałam żeby starsza miała rodzeństwo.

Gość TakaMama
To nie takie proste właśnie mąż często pracuje lub zajmuje się pozostałą dwójką Starsze dzieci śpią ale to roczne jeszcze nie rozumie

Gość gość
pewnie ząbkuje

Gość TakaMama
Oj myślałam długo i mąż chciał tego dziecka i prosił i obiecywał że będzie pomagał.. i ja też chciałam choć obawiałam się Mąż pomaga przy nim mało ciągle tłumacząc się pracą lub poprostu bawi się ze starszymi dziećmi Doskonale wiem że nie ma w życiu zawsze różowo Czekam aż ten okres minie i będę mogła się wyspać normalnie i mieć czas dla siebie Dzięki że napisaliście Potrzebowałam z kimś pogadać Brakuje mi dobrej przyjaciółki niestety..

Gość eros_ut_id
Pabież Jan Meblościan Czwarty Szorował Ręką Tynki z Kafelków Na Witrarzu