Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CIĄŻA, CZY MOGĘ BYĆ W CIĄŻY?

Polecane posty

Gość gość

Tak, wiem że to głupie. Jestem młodą dziewczyną 17 lat. Więc zrozumcie moją panikę... W Sylwestra, postanowiliśmy z chłopakiem się pobawić (jestem z nim rok). Już zaczął ubierać prezerwatywe, nagle ktoś do domu wszedł więc chłopak po prostu opadł na mnie, że niby spokojnie śpimy. No i on dotykal swoim penisem moją pochwe. Nie wiem gdzie dokładnie, ale dotykał. Trwało to minutę. Nie wiem czy miałam dni płodne, bo moja miesiączka jest bardzo nieregularny. Więc martwię się o ciążę, bo mógł mu wydzielić ta wydzielina z penisa, podobno taka wydzielina zawiera plemniki. Nie wkladal, nawet na chwilę. Minęło 2 tygodnie, żadnych objawów nie mam, piersi normalne, ale 10 dnia bolał mnie brzuch, ale to raczej ze stresu i głodu, bo przeszło jak coś zjadłam, a 12 dnia byłam senna około 20 przez chwilę, chyba z nudów. Bo poszłam pod prysznic, a po prysznicu już mi to przeszło. Okres bywa różny, często między 33 a 38 dniem pojawia się miesiączka, więc mam jeszcze trochę czasu. Dzisiaj 29 dzień cyklu. To możliwe że mogłam zajść w ciążę? Wiem, że głupie, niemożliwe no bo jak.. ale panikuje i chcę znać wasze zdanie i mieć pewność.

Gość gość
Spokojnie, nie ma mozliwosci abys byla w ciazy.