Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mieszkanie z lub bez .

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkie Panie . Mam dylemat i chcialbym sie poradzic . Od ponad roku jestem z dziewczyną. Przez pól roku pomieszkiwalem u niej . Ona mieszka w domu rodzinnym z rodzicami, dwoma siostrami i z mężem jednej z nich ... Bardzo duzo ludzi . Zakochalem sie na tyle ze bez problemy przyjezdzalem do niej spać, mimo ze czulem dosyc duze krepowanie ...wychodzac z jej pokoju przechodze przez pokoj jej siostry ...czasami bywa u niej nowobogacki chlopak . Jest tyle ludzi ze nawet jak sie sprzeczamy to wszyscy musza tego sluchac . ... U mnie w domu jest inna sytuacja. Takze mam domek jednorodzinny , rodzice przepisali mi go wraz z gospodarstwem . Tato jest chory ...nie ogarnia wszystkiego .Przeszedl kilka zawalow i udar. Kazdy kolejny moze zakonczyc sie dla niego śmiercią. Mama stara sie ogarniac wszystko ale wiadmo jest kobietą nie daje aobie rady ze wszystkim . Moja siostra sie wyprowadzila z mezem i nie pomaga juz .W sumie jej sie nie dziwie .Majatek zostal mi przepisany i musze sie tym zajmowac. .... Mojej dziewczyny siostry chlopak to nowobogacki . Ciezki Charakter caly czas slysze tylko kasa kasa kasa ...ilu pracownikow dzisiaj nie opieprzysl i ile nie zarobil ...temat tylko biznes... Mysli ze jest panem ... z gory tez traktuje swoja dziewczyne i innych domownikow . Lecz wszyscy sa wpatrzeni w niego jak w obrazek . Ostatnio moja wymyslila sobie ze pojdziemy do niego na wynajem . Beda nas interesowaly tylko rachunki. Mieszkanie na wiosce dosyc daleko oddalonej od miasta. Nie chce tam isc poniewaz wiem ze kiedys bedzie wypominanie jak mu duzo zawdzieczamy . Ona tego nie kuma ... I uparla sie na to wszystko . Proponowalem jej juz wynajecie mieszkania gdzies w miescie ... Albo ze zamieszkamy troche u mnie a potem jak nie bedzie chciala miec stycznosci z moimi rodzicami to cos kupimy. Ona nie chce przyjezdzac do mnie , mowi ze nie ma takiej potrzeby ...bo ja przebywam czesto u niej . Mowi ze sie krepuje itp ....O to mnie boli . Bo ja potrafie przebywac w jej zwierzyńcu a ona sie niby krepuje . Mam na tyle miejsca w domu i mozliwosci ze moglbym zrobic odbudowę z oddzielna kuchnia lazienka pokojami a nawet wybudowac obok dom . A ona sie uparla na to wynajecie u tego goscia gdzie nie potrafie tego zdzierżyć . Mowi do mnie ze zawsze musze byc przy rodzicach ze nigdy sie nie wyprowadze ze mam problem z pepowinką . A NIE WIEM CZY WY BYSCIE ZOATAWILY SWÓJ MAJATEK ? I przeprowadzily sie ma nieszkanie osoby ktorej nie znosicie? Proponowalem jej miasto gdzie pod nosem miala by swoja prace. ..a ona nie bo woli popegerowskie bloki gdzie rozrywka bylo by ogladanie tv .

Gość gość
Kobieto, prowo na mężczyznę ci nie wychodzi.

Gość gość
To jej wyslij np. na fejsie to, co tu napisales...

Gość gość
Prowo tej od wielokropków