Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj facet nadal mieszka z zona co o tym myslec

Polecane posty

Gość gość

ponad miesiac temu poznalam faceta, ktory ma male dziecko 7-8 mc i mieszka ze swoja zona, ktora podobno okazala sie nieuczciwa ale poki co jeszcze nie zalatwil swoich spraw. facet nie naciska na sex. nie ukrywa sie. widujemy sie w restauracjach ect. poznalismy sie przy jego wspolmniku i koledze. jego asystentka, pracownicy tez mnie znaja (przypadkiem poznalismy ich w restauracji i nas sobie pzredstawil) nie wiem co mam o tym myslec.... ostatnio po spotkaniu narobilam mu wyrzutow, ze chyba musimy zakonczyc ta znajomosc, bo sensu nie ma, gdyz on ma rodzine. on nie odpisal... jak myslicie co zrobi? odezwie sie, czy mnie olal?

Gość gość
Olal cie

Gość gość
poczekaj. nic do niego nie pisz, nie dzwon. jesli przez tydzien sie nie odezwie to znaczy, ze ma cie tak bardzo w dooopie , ze nawet na rozmowe nie zaslugujesz. nic nie zrobisz. moze mial i szczere zamiary ale po tych wyrzutach uznal, ze naciskasz na niego.

Gość gość
to moze u nich chwilowy kryzys ale na pewno jej nie zostawi skoro nadal z nia mieszka

Gość gość
w sumie dobrze wyszło, że tak napisalaś, bo od razu widać, że nic dla niego nie znaczyłaś, że nawet porozmawiac nie potrafi. ole go tak samo

Gość gość
(od autorki): Jest mi strasznie przykro. po co mówil na poczatku , ze mu zalezy i nie chce tego spieprzyc dlatego nie chce sie spieszyc z seksem itd. rozumiem gdyby tylko o ten secksmu chodzilo to po moich slowach moglby sie przestarszyc, ze bede chciala czegos wiecej. jestem zalamana, ze dalam sie tak potraktowac:( nie wiem co z tym zrobic

Gość gość
dziewczyno daj sobie spokoj

Gość gość
w dodatku facet ma małe dziecko, że Ci szmato nie wstyd

Gość gość
kazdy facet jest taki sam

Gość gość
może on uznał twoje słowa znaczą że z nim zrywasz

Gość gość
nie ma wolnych facetów ze się żonatych czepiasz? na nic lepszego cie nie stać?

Gość gość
a jemu nie wstyd? co autorka winna? jak on wyglada w oczach kolegow i pracownikow, ze mieszka z zona i inna kobiete im przedstawia? tamta zona tez sie nie szanuje. powinna zabrac dziecko i go zostawic ale pewnie kase ma. autorka dobrze zrobila, ze mu napisala, ze chyba musza zakonczyc znajomosc. to on jest ch...jem.

Gość gość
Moj facet mieszka z zona - kobiety zwariowaly albo ja kompletnie nie ogarniam zwiazkow.

Gość gość
skoro MA ZONE TO TWOJ NIE JEST !

Gość gość
żonatych facetów omija się szerokim łukiem, są wolni faceci. Kochanka to jest dobry układ dla faceta bo taki żony nie zostawi tylko p****** głupią kochanke

Gość gość
Wiesz co Autorko. Poznaj kogos bez zony, dziecka. Nawet jak nie układa sie im-maja małe dziecko. Beda próbować. A żonie bedzie bardzo przykro, kiedy sie dowie o Tobie i bedzie zła rowniez na Ciebie (zwłaszcza jesli wiedziałaś o niej i dziecku).

Gość gość
dziś :D to pewnie nowy trend hahahaa skad ja wiedzialam ze nie pasuje do tego swiata.. patologia sama

Gość gość
(od autorki): to nie ja sie go czepiam. to on mnie zaczepil kiedys w pociagu wracajac z pracownikami i swoim wspolnikiem i oni wszyscy to widzieli. powiedzial mi o swojej sytuacji na pierwszym spotkaniu. jednak po kilku spotkaniach uznalam, ze to nie fair i napisalam mu to wczoraj. nie spalam z nim wiec nie czuje abym zrobila cos zlego jego rodzinie. po prostu nie rozumiem czemu olal mojego wczorajszego smsa , ze chyba lepiej to zakonczyc. moze faktycznie uznal, ze to moja ostateczna decyzja.

Gość gość
A ja mysle, ze w tym ukladzie autorka winna nie jest. Skoro nie przespaal sie z nim i jeszcze mu napisala, ze lepiej to zakonczyc to tylko on okazal sie tym zlym. Gdyby to byl facet z jajami to by jej podziekowal, ze tak sie zachowala i przynajmniej dziewczyna wiedzialaby na czym stoi. nawet jesli Ci za pare dni odpisze (a tak moze byc,bo teraz pewnie z rodzina siedzi) to go olej. nie odpisuj. nie jest tego wart.

Gość gość
aha, od pierwszego spotkania wiedzialas o rodzinie jego ale sie spotykalas dalej :D dobra jestes hahahaaa i jeszcze sie glupio tlumaczysz, po prostu liczylas na te znajomosc ze cos z tego wyniknie a ze facet zony i dziecka nie zostawil jeszcze to zaczynasz sie zastanawiac.. zalosne

Gość gość
albo chciała cię nabrać tak robią zdradzający facec****erw kochane mówią że mają złą żonę że ona zdradza że jest najgorsza mówią że są niewinni nic od ciebie nie chcą nawet się bzykać to jest właśnie urabianie kochanki a głupie baby dają się nabrać ty się nie dałaś więc cię olał zobaczysz że wkrótce będzie miał inną i nadal będzie z żonką :D no tak bo przecież jest z żoną tylko dla dobra dziecka :D

Gość gość
autorko po ile macie lat ?

Gość gość
(od autorki): ja 26 on 36.Jak widac dalam sie nabrac ale nie zawsze da sie takie rzeczy zobaczyc od razu.

Gość gość
Ten facet to szmata ma żonę 7 mc dziecko i już się dupczy na prawo i lewo, dziwie ci się autorko, że jesteś aż tak bardzo naiwna... :(

Gość gość
rozumiemy nie czuj się winna po prostu następnym razem spotykaj się z wolnymi albo przed zaznacz żeby pierw się facet rozwiódł a potem z tobą spotykał

Gość gość
takim szmatom jak autorka pluje się w pysk, dobrze wiedziała że facet ma żonę i małe dziecko to zamiast od razu olać to się jeszcze zastanawia szmata bez honoru

Gość gość
Ja tez mysle, ze probowal Cie urobic wciskajac kit szczegolnie jesli Ty jestes od niego 10 lat mlodsza. Pomyslal, ze latwo pojdzie taka mlodsza, glupiutka nabrac ale jak mu napisalas, ze chyba lepiej ta znajomosc zakonczyc to Cie olal , bo juz wie, ze ni eporooocha dopoki z zona mieszka. dobrze zrobilas-jego brak odpowiedzi o tym swiadczy. jesli sie odezwie i zechce spotkac-to samo powiedz mu w oczy.

Gość gość
W weekend nie odpisuje bo spędza go w spokoju z rodziną. Dopiero jak się wyrwie w poniedziałek do pracy to będzie miał więcej luzu.

Gość gość
ja to mam inne zasady, nawet jak wiem ze się facetowi z żoną nie układa i ma dziecko to się za takiego nie biorę. Nie rozbija się cudzych związków a karma wróci do takich osób

Gość gość
pamiętaj pierw musisz mieć papierek rozwodowy zanim będziecie razem