Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Badania płodu na ustalenie ojcostwa.

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś orientuje się gdzie można zrobić badania DNA na ustalenie ojcostwa płodu. I w którym miesiącu można je zrobić? Bo mam taki problem. Mąż przyłapał mnie na zdradzie. Ponieważ on też nie był święty, a to co zrobiłam to była właściwie zemsta za jego wyczyny, wiec uznaliśmy, że wyszło na zero. Daliśmy sobie po buzi a potem buzi i pogodziliśmy się w łóżku. Ale po jakimś czasie okazało się, że jestem w ciąży. Mąż powiedział od razu, że nie ma zamiaru wychowywać cudzego bachora. Więc po urodzeniu zrobimy badania genetyczne i jeśli dziecko będzie jego to ok, ale jeśli nie, to wywali mnie z domu. Będzie miał dowód, by dostać rozwód z mojej winy. Dlatego chcę jak najszybciej sprawdzić czyje to dziecko i jeśli nie jest męża to oczywiście usunąć ciążę. Proszę, powiedzcie, gdzie można zrobić takie badania, pieniądze nie grają roli.

Gość gość
Nie powiemy nic morderczynio i d****o!

Gość gość
z jakiego miasta jesteś?

Gość gość
W Polsce nikt Ci nie zrobi takich badań. Ale możesz znaleźć specjalistę od usg, który Ci powie dokładnie ile dni ma ciąża. Jeśli nie prułaś się z mężem i z kochankiem w ciągu tego samego tygodnia, to będziesz miała odpowiedź.

Gość gość
Nie musi byc w Polsce, stac mnie na wyjazd za granice. A seks z mezem i kochankiem uprawialam nawet tego samego dnia. Jestem z Warszawy.

Gość gość
W Warszawie zrobisz takie badanie tylko lekarza Gina zapytaj się o to

Gość gość
ja pierdziu wy ludziska macie naj****e we lbach p*****looona patologia

Gość gość
Bardzo dziekuje, u ratowalas mi zycie! Szkoda, ze trzeba czekac az do 10 tygodnia, wiec przez miesiac nie bede wiedziala na czym stoje. Na ale dobre i to. W razie czego jescze zdaze z aborcja. A moze to dziecko meza, wiec ten problem odpadnie.

Gość gość
Dlaczego patologia. Sytuacja jak najbardziej zyciowa. Mamy 21 wiek, sa badania genetyczne, dlaczego nie skorzystac? Moze zauwazyles, ze sredniowiecze dawno sie skonczylo.

Gość gość
gość dziś Nie ma za co, popytaj sie u Gina to ci wszystko wyjasni

Gość gość
Prostytutko spłoniesz w piekle za swoje czyny!

Gość Rescator555
Nie ma zadnego piekla, poza tym na ziemi. Jednym ze skladnikow tego piekla na ziemi sa myslacy tak jak ty. A kobieta postepuje jak najbardziej racjonalnie.