Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy byłoby wam wstyd za homoseksualnego

Polecane posty

Gość gość
nawet geje mi mniej przeszkadzają bo matki mi obrzydzila wizje dwóch kobiet. W ogóle jakoś heterycy się ze swoją orientacją nie odnoszą a homo mają jakąś dziwną potrzebe się z tym afiszowac

Gość gość
a ona się obnosi i afszje? Możesz i mieć 30 lat ale zachowujesz się jak rozkapryszone dziecko! Po prostu aż się źle i nieprzyjemnie czyta tego co wypiujesz. Poczyta co napisała ci tu córka lezbijskiej pary i dorośnij. Bo ja jako matka to wtydziła bym się ciebie i to ty byś mi obrzydła!

Gość gość
Ty jesteś egoitką a matka chce szczęścia na stare lata. Serio chcesz ją tego pozbawić? Ja to bym się cebie wyrzekła

Gość gość
skoro robi sobie jakieś żarty niesmaczne do znajomych to się oceń czy nie afiszuje

Gość gość
poczytałam ze została pobita ta osoba tylko dlatego ze jest córką takiej pary :D to ja dziękuję za taką matkę co ludzie mają mnie przez nią oceniać

Gość gość
jakby się mnie wyrzekła to wcale bym się nie przejęła bo i tak wstyd z nią mi nawet przed rodziną

Gość gość
autorka chyba jest trollem ponawiającym tą samą prowokację, albo naprawde jest taka durna

Gość gość
ciekawe jakby wam rodzic nagle zmienił orientację i robił wstyd to jakbyście myślały na moim miejscu czy tak byście zaakceptowały to lekko

Gość gość
wspolczuje nie tobie a twojej mamie

Gość gość
już ci ludzie pisali, że nie zaregowaliby jak rozhisteryzowana nastolatka, sobie sama nie rób wstydu i chociaż się nie przyznawaj do własnej głupoty. To ty zostaniesz sama bo ci wstyd przed patologią

Gość gość
takie osoby w ogóle nie powinny mieć dzieci i niech sobie żyją szczęśliwie w swoim cyrku

Gość gość
a jednak mają dzieci i je kochają, nawet ja te dzieci na to nie zasługują (np. autorka)

Gość gość
zamień się ze mną na sytuacje

Gość gość
zamieniłabyś się ze mną? pewnie nie

Gość gość
Nie mam z tym problemu, ty jakaś dziwna po prostu jesteś. Nie wierzę, że taka osoba w ogóle ma jakis znajomych.

Gość gość
tak napisała Ci dziewczyna wyraźnie że została pobita w GIMNAZJUM ty podono jesteś dorosła i nie miezkasz w rodzinnych stronach to nie rób z siebie pomiewiska lepiej bo jesteś żałosna. Czemu ludzie omosekualni udają mają żony mężów mimo wszystko bo boją się ujawić przez osoby takie jak TY właśnie bo jakby blil lepiej akceptowani to by się ukrywać nie musieli

Gość gość
niesmaczne żarty do znajomych. A to ty nie słyszałaś jakie żarty sobie robią starsi panowie hetero. To jest dopiero niesmaczne. Dzieczyna od tej pary chciała dialogu a ty ją cały czas ignorujesz nie dziwne że poszła

Gość gość
może czas ich w jakiś sposób zacząć leczyć bo raczej homoseksualizm nie jest naktualny tak jak to ze facet twierdzi ze czuje się kobietą i zmienia płeć

Gość gość
tak, to jest zdecydowanie troll. Podobne posty wkleja w innych tematach. Olejcie idiotkę

Gość gość
do ostatnego wpisu Ty się lecz nalepiej tak żebyś dzieci nie mogła/mógł mieć bo ktoś taki nie powinien się rozmnarzać Ludze homosksualni kryją się zakładają rodziny a często tego nie chcą bo wiedzą że je zranią właśnie przez takie myślenie ograniczone jak twoje

Gość gość
18:16 Sorry za późno wysłałam:) nie do Ciebie

Gość gość
Jeszcze są ludzie biseksualni. Gdybym miała dzieci z mężem, a potem rozwiedlibyśmy się to jest 50% szansy, że mój następny związek byłby z kobietą.

Gość gość
Są i są też inni sexualni i to są też ludzie tacy jak my. Aseksualnych też trzeba leczyć? Sam jestem bi a może raczej zakochuje się w osobie a nie jej organach rozrodczych mam brata geja

Gość gość
i po co dzieci w takich zwiazkach?

Gość gość
bo ludzie chcą mieć dzieci? Po co dzieci w związkach hetero?

Gość gość
ludzie mają dzieci też z wpadki nawet jak są homo bo sypiają z ludźmi odmiennej płci żeby się dotosoać do "mormy" no a później się żenią bo "tak trzeba"