Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy byłoby wam wstyd za homoseksualnego

Polecane posty

Gość gośćdorosłedzieckopary
14:02 Właśnie w szkole jest niebezpiecznie za najmniejszą rzecz. Kuzyna kiedyś pobili bo miał lepsze buty niż ktoś tam inny. Co to za wyznacznik?

Gość gość
no i chyba się odwróce po co mam być pośmiewiskiem przez matkę i ktoś ma też mnie za to oceniać zadawać głupie pytania bo matce się przypomniało ze jednak jest homoseksualna

Gość gość
Większym wstydem jesteś ty. Powinnaś mamę wspierać, ale nie...ty chcesz żeby lokalna patologia się z ciebie nie śmiała. W ogóle takie dziecko to nie jest wstyd...

To jesteś gościu wyżej nie wiem czy to Autorka po prostu człowiekiem nieszczęśliwym i niewdzięczny. A jakbyś Ty się czuła jakby rodzina odsunęła się od Ciebie bo zwiążałabyś/związałbyś się z osobą innej narodowości czy innego koloru skóry. Za takie sprawy też zdarzają się pobicia

Gość gość
Ciekawe co byś mówiła jakby twój rodzic nagle zmienił orientacje co byś wtedy poczuła

Gość gość
gdybym ja była homo to na pewno nie zdecydowałabym się nawet na dzieci w takich czasach gdzie jest wszędzie nietolerancja

Gość gość
Nic, bo pewnie wcale by jej nie zmienił. Nie przeszkadzałoby mi to z kim sypia mój rodzic, o ile byłaby to dobra osoba to nie interesowałoby mnie co ma między nogami. Za to nigdy nie wybaczyłabym "rodzinie" która odwróciłaby się na mnie tak jak ty na matkę

może poczułabym się z tym źle nie wiem jak piszę od początku mam lesbijkę mamę która od lat jest w związku z kobietą. Ale moje odczucia byłyby drugorzędne bo bym ją wspierała jak bym mogła a przede wszystkim bym się od niej nie odwracała tak jak i nie odwróciłabym się od mojego dziecka

Gość gość
Jak się mieszka w dużym mieście to jest inaczej a jak mieszka w małej miejscowości to tez inaczej, patologii u mnie w mieście rodzinnym jest dużo

Gość gość
I co z tego? Jesteś częścią tej grupy społecznej, że zdanie jakiejś zapijaczonej młodzieży pod blokiem ma regulować Twoje relacje z Twoją własną matką?

I to już wina innych ludzi i nie jest to Twój problem tylko ich. Matkę ma się jedną i to jest najważniejsze a nie głupie gadanie niedouczonych ludzi. Ja mam 28 lat siostra 30 brat 33. To pomyśl sobie co było tyle lat tremu gdy moja mama związała się z kobietą.

Gość gość
oj Autorko Autorko w jaki Ty się środowisku obracasz?

Gość gość
To ja już nie rozumiem o co ci chodzi, skoro nawet tam nie mieszkasz i mieszkasz w większym mieście to jakie ma znaczenie co ta patologia myśli o tobie? Poza tym powinnaś stawać murem za matką

Więc tym bardziej skoro tam nie mieszkasz. Twoja mama jest dorosła wie co robi. A w najgorszym przypadku i ona przeniesie się gdzieś indziej. Naprawdę nie rozumiem Twojego dramatu

Gość gość
A ja uważam że Twoja mama jest bardzo dzielna. Ujawniła się w starszym wieku do tego w takim a nie innym środowisku. Powinna dostać jak najwięcej wsparcia od najbliższych

Gość gość
wolałabym żeby była normalna

ona jest jak najbardziej normalnym człowiekiem który szuka szczęścia nikomu krzywdy nie robi przecież. To Ty zachowujesz się trochę nieracjonalnie

Gość gość
jak facet zadawał ci głupie pytania to nie irytowało Cie to?

Nie ma głupich pytań. Cóż było to trochę irytujące ale przecież jesteśmy razem od kilku lat.

Gość gość
dziś xxx Dokladnie.

Autorko robisz z igły widły zarówno Ty jak i Twoja mama jesteście dorosłe. Każda ma swoje życie nikt nikogo się wypierać nie musi. Pobicia zdarzają się wszędzie za wszystko a każda nowo poznana osoba potrafi zadać irytujące pytanie. Mnie raz kiedyś kolega z pracy gej więc mnie nie podrywał zapytał ile lat miałam jak straciłam dziewictwo to było chamskie i irytujące. A w Twojej sytuacji jakie pytanie by Cię irytowało?

Gość gość
może takie gdy ktoś głupio zapyta jakiej ja jestem orientacji bo może też homo skoro moja rodzicielka jest

I to jest głupie i rytujące pytanie? To jest pytanie niedyskretne i świadczy o "inteligencji" Twojego rozmówcy. A nie o tym jaka jest Twoja rodzina. Ile masz lat? Skąd pochodzisz? PS. Pytanie o orientacje jest tak samo nieładne jak pytanie o wyznanie

Gość gość
ale czemu niektórzy zakładają ze jak masz w rodzinie kogoś homo to ty tez jesteś homo czy to jest mądre? Tobie zadał ktoś takie pytanie?

nawet jakby mi ktoś takie pytanie zadał to tylko świadczy o osobie która je zadaje a nie od mojej odpowiedzi. To samo u Autorki

Gość gość
Dziewczyno ty masz dobrze w głowie? Będziesz się wstydzić rodziny bo ludzie są głupi niewychowani i nietolerancyjni?

Gość gość
ale chyba się jednak nie przyznawać skoro mają się ode mnie potem ludzie odwrócic i znajomi

Gość gość
Autorko mam wrażenie że nie rozmawiasz z nami tylko z samą sobą. Odpowiedz na zadawane pytania najpierw skoro chcesz dialogu.

jeśli znajomi się odwrócą z takiego powodu to wale nimi od początku nie byli. Wiem po sobie

Gość gość
Wstyd to jest miec rodzica kogos kto donosi na Polske