Gość gość Napisano Styczeń 14, 2018 Czy to zdanie ma moc ostateczną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 14, 2018 nigdy i zawsze takie słowa nie istnieją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 14, 2018 Czyli można uznać że takie słowa są na wyrost? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 14, 2018 No dobrze. A jeśli po rozstaniu chłopak prosi o drugą szansę i usłyszy takie słowa, to jak je odczytać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 14, 2018 Że nigdy nie będziecie razem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 14, 2018 tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 14, 2018 Chodzi mi o to czy jeśli kobieta mówi te słowa, kiedy poprosisz o drugą szansę to czy te słowa pozostaną w mocy bez względu na czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 14, 2018 Kobieta dała ci do zrozumienia że cię nie chce a ty zadajesz idiotyczne pytanie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 14, 2018 Wolę poznać opinię ludzi bardziej doświadczonych. Dodatkowo chciałem zweryfikować czy nawet czas który upłynie nie zmieni jej zdania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 14, 2018 Takie rzeczy może zweryfikować jedynie sama zainteresowana. Dorosnij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 14, 2018 Zabolało, ale dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 14, 2018 To proste. Gdybym widziała cień nadziei na związek, takie słowa nie padłyby z moich ust. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2018 Takie slowa oznaczaja to samo co :" za tydzien o tej porze bedzie -3, zachmurzenie umiarkowane, wiatr porywisty" ;) I mowi Ci to doswiadczony facet. Tez tak mi kiedys powiedziala pewna dziewczyna i niecaly rok pozniej bylismy razem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2018 W moim przypadku tak pozostanie "nigdy nie będziemy razem", dla nas już nie ma szansy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2018 U mnie padły takie słowa, po tym jak powiedziała że już z kimś nawiązuje więź, więc nie wiem czy te słowa nie mają mocy, zwłaszcza że okazywała mi obojętność, więc nie wiem czy jej się odwróci nawet za rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2018 Ale powiedziała że możemy być na stopie przyjacielskiej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2018 I wypowiadająca dwa posty nieznajoma mówisz jakbyśmy się znali? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2018 Kobieta to emocje jak powirdzusla wzburzona daj jej ochłonąć swoja drogą niezle ja wkurzyles Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2018 Jak mogłem zdenerwować. Chciałem ją odzyskać, kupiłem róże, chciałem udowodnić jej że pragnę żeby została u mego boku za nim "odda się" innemu ;-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina 35# 2 Napisano Styczeń 30, 2021 To samo mam. Ja zawsze miałam pecha. Jest ktoś komu chcę miłość dać ale nie mogę z nim być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach