Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

gość od kałbuca nigdy nie byłeś w Opolu wbij sobie to do łba że takie kity

Polecane posty

że rzekomo byłeś w Opolu możesz wciskać starej 90 letniej babci a nie mi twój cytat " gość dziś [19:20] dziecko byłem w opolu i dlatego uważam je za dziurę. bo to jest prowincjonalna dziura ale dla wsioka twojego pokroju to jest metropolia i nawet to rozumiem... idiota bez szkoły, który nigdzie nie był, który wakacje spędza w domku na kempingu w zakopanem... co taki ktoś może wiedzieć o świecie; dla niego takie zadoopie jak opole to jest wielkie miasto"

19:20 przecież doskonale wiesz że nigdy nie byłeś w Opolu wbij sobie to do łba że nigdy nie byłeś w Opolu i doskonale o tym wiesz i zapamiętaj nigdy nie byłeś w Opolu i Opole to NIE JEST dziura ani zadoopie (Nigdy nie byłeś w Opolu i przesytań kłamać bo O Opolu możesz jedynie pomarzyć) ps Byłem we Wrocławiu setki Razy i mimo to Opole uwazam za duże masto nawet po pobycie w Nowym Jorku będę uważać Opole za duże miasto i wbij sobie do łba nigdy nie byłeś w Opolu !!!

skoro Opole to dziura i zadoopie to dlaczego jest 3 najbogatszym miastem wojewódzkim w Polsce po Warszawie i Wrocławiu i skoro Opole to dziura to dlaczego...... jak to wytłumaczysz? Siatkarskie Klubowe Mistrzostwa Świata w Opolu! - Sportowe Opole https://sportoweopole.pl/siatkarskie-klubowe-mistrzostwa-swiata-w-opolu/ 12 paź 2017 - Faza grupowa tej niezwykle prestiżowej imprezy odbędzie się w terminie 12-14 grudnia 2017 r. w Opolu i Łodzi. Finał imprezy odbędzie się w Tauron Arenie Kraków. FIVB Klubowe Mistrzostwa Świata w piłce siatkowej mężczyzn będą oficjalną imprezą inaugurującą halę Widowiskowo-Sportową po ...

Gość gość
ten człowiek chyba powinien być pod stałą opieką psychiatry