Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie uwierze, ze atrakcyjne kobiety szukaja milosci naa portalach

Polecane posty

Gość gość

Przeciez to nie mozliwe. Do takiej zawsze ktos zagada i ma pelno adoratorow.

Po primo, "atrakcyjne kobiety" na portalach to fałszywe profile, zarządzane przez adminów. Wabik na frajerów wszelkiej maści, w tym na mnie parę lat temu...

Gość gość
Niemożliwe, jeśli już. „Ktoś” zagada ? Dame wybieramy. Nie każdemu dane.

Gość gość
Po drugie, nie wiem co masz na mysli piszac "atrakcyjne". Ja kiedys mialam konto tylko bez zdjecia. Jakos specjalnie mi nie zalezalo na wyrywaniu panow, bylam po prostu ciekawa co tam sie dzieje. Nigdy sie z nikim nie spotkalam chodz z kilkoma pisalam dluzej. Po trzecie - to, ze ktos zagada do kobiety o niczym nie swiadczy :D Myslisz, ze tak sie poznaje mezczyzn? Zagada i tyle? Skad mam wiedziec czy to nie zbok, zlodziej lub glupek? Najlepiej poznaje sie ludzi w czasie studiow, liceum, uprawiajac sporty, w pracy, czy poprzez wspolnych znajomych. Po prostu trzeba ze soba spedzic wiecej czasu, zauroczyc sie i przekonac czy ktos nie jest patologia

Gość gość
Sama w to nie wierzyłam dopóki nie dowiedziałam się, że dwie moje naprawdę atrakcyjne znajome zarejestrowały się na badoo. I nie piszę, ze są atrakcyjne, bo takie mam "widzi mi się", lubię je, bądź czuję się ładniejsza od nich, absolutnie nic z tych rzeczy. Nieraz byłam z nimi na imprezach i faceci dosłownie lgnęli do nich jak ćmy do lampy. Jedna z nich ma dosłownie urodę gwiazdy instagrama, bardzo smukłą sylwetkę, druga ma dość oryginalną delikatną urodę, wygląda młodziutko, jest w miarę szczupła a przy tym ma kobiece kształty, obie zadbane, ubierają się kobieco i ze smakiem, nie przesadzają z makijażem itp. Obie są oblegane, nieraz słyszałam jak nowo poznani faceci byli nimi zachwyceni. Jedna z nich na badoo poznała faceta który okazał się być lovelasem, który spotykał się z nią a jednocześnie kręcił z kilkoma innymi, co odkryła przez przypadek. Drugą też wystawił jakiś facet poznany na portalu.

Gość gość
W sumie moj byly zarejestrowal sie na Tinderze. Byl na 6 spotkaniach z laskami i bylo beznadziejnie. Ale na siodmym poznal fajna babke, oboje sa po 30-tce, sa ze soba od dwoch lat, zareczeni, mieszkaja razem. Wiec coz... :)