Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Blizsza przyjazn z bardzo wyzywajaco ubierajaca sie dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

Macie takie znajome ?

Gość gość
Mam. Ja ubieram się elegancko Ona zawsze sexy. Ja spokojna Ona przebojowa. Do tego Ona egoistyczne ja usluzna:)

Gość gość
mam takie, a dla niektórych pewnie sama jestem "tą znajomą" :P

Gość gość
dlaczego pytasz autorko?

Gość gość
mam taka kolezanke jeszcze z czasow podstawowki.I tak sie wyzywajaco ubiera.Obcisle spodnie, krotki spodnice obcasy.Zawsze mocno wypalowany , wyfryzowana.A przy niej czuje sie jak szara mysz.

Gość gość
No dobrze, ale to nie jest wina koleżanki, że ty się tak czujesz

Gość gość
to po co tak sie ubiera?Dlatego unikam spotkan.

Gość gość
bo lubi. Kiepska z ciebie "koleżanka".

Gość gość
bo przez wyglad jestzle odbieranba.Jako wyuzdana, jako panienka lekich obyczajow.A ja nie chce miec takiej opinii.

Gość gość
taaaa, jasne, wcale nie chodzi o to, że czujesz się jakbyś była gorsza ("szara mysz"). Chrońcie niebiosa przed takimi "koleżankami"

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
Nigdy nie oceniam po wyglądzie -jeśli dobrze się dogadujecie i jest w stosunku do ciebie ok to dlaczego nie.Ja zawsze lubiłam dekoldy i spodnie przylegające i kiedyś koleżanka mi zarzuciła ze jak to wygląda. ....a np.nie był to wzywające tyle ze było to ponad 20 lat temu i wiesz co u mnie pozostał bez zmian Lubie ubrać się kobieco a tamta koleżanka cicha myszka teraz po 40 stce chodzi z pępkiem na gorze i w spódniczkach ledwozakrywajacych tylek

Gość gość
Myślałam, że masz góra 20. Strasznie niedojrzałe myślenie, autorko

Gość gość
Ona nawet tak do kosciola sie ubiera.Mamy dzieci w tym samym wieku.I dzieci nasze sa w tek samej klasie i kontakt sie odnowil. A ludzie sie na nas patrzyli az glupio mi bylo.

Gość gość
Oczywiście, że patrzyli na atrakcyjną kobietę - a ciebie zazdrość zjadła. Dlatego wmawiasz sobie, że "krótka spódnica" (pewnie taka za kolano tylko) to coś nieodpowiedniego

Gość gość
obcisla bardzo opinajaca tylek.Tak lekko 10 cm przed kolanem.

Gość gość
Tak myślałam - zwykła spódnica ołówkowa przed kolano, a pewnie koleżanka ma po prostu zgrabny tyłek. Nie wiem po co do kościoła chodzisz skoro jest w tobie tyle jadu

Gość gość
Nie tylkko ja zauwazylam i umie ocenic kobiet elegancja z klasa.A kobiete ktora ubiera sie bardzo wyzywajaco.

Gość gość
Na mszy patrzyłaś na tyłek koleżanki i na to kto go ogląda? Jak mówiłam - chrońcie niebiosa przed takimi koleżankami

Gość gość
ja b unikam tego typu osób, w zasadzie to jest jedyny typ ludzi, których unikam juz po wyglądzie. prawie zawsze jest to patologia.

Gość gość
Skoro ich unikasz to skąd wiesz jacy są?

Gość gość
no przeciez jak szla przdemna to widzialam. https://www.google.pl/search?biw=1280&bih=918&tbm=isch&sa=1&ei=8-RbWvKcK8yVsgGn4bPgBw&q=wyzywaj%C4%85ce+stylizacje&oq=wyzywaj%C4%85ce+&gs_l=psy-ab.1.6.0l7j0i67k1j0l2.41851.41851.0.46951.1.1.0.0.0.0.218.218.2-1.1.0....0...1c.1.64.psy-ab..0.1.218....0.sSqP4gZ6AuQ#imgrc=WfAE0PGPx-dqSM: dzis tak sie ubrala do kosciola.tylko sukienka byla czarnai krotka kurtka skirzana a na to futerko.

Gość gość
możesz wstawić jakiś lepszy link? Na swoim przykładzie wiem, że niektórym mój styl może wydawać się wyzywający. No cóż - taki lubię, taki zawsze podobał mi się na innych kobietach. Poza tym wiele rzeczy które zakładam zawsze będzie wyglądać wyzywająco. Np. zwykłe koszulki na ramiączkach.

Gość gość
OMG, SKĄD WIEM JACY SĄ? No stąd, ze np. jak chodziłam na zebrania rodziców, jedna kobieta sie negatywnie wyrózniała takim wyglądem. Miała krótka spodnice czarna, ze az prawie gacie było widac, wysokie obcasy, dekolt, agresywny makijaz, fryz jak na impreze. Kurtka czarna taka krótka do tego, jeszcze te lumpy tanie, jak z bazarku. Z jej synem był wieczny problem w tej klasie, podobno mówił, ze rodzice go bija kablem, a na koniec ta jego matka porzuciła rodzine i sie związała z jakims gachem. Moge tego typu historie mnozyc... na mojej ulicy np. wiekszosc kobiet sie ubiera normalnie, ale raz mieszkała tez taka rodzina, i jedna baba miała wygląd b podobny do tej kobiety co opisywałam powyzej, do tego była stara i brzydka, po 40... Mieszkała z córka, co wpadła w wieku 18 lat i jej wiecznie bezrobotnym gachem, co dzien dochodziły od nich awantury, wyrzucali przedmioty przez okno, przychodzili kuratorzy, a jego na końcu zamkneli, taka ciekawa rodzina. Ta córka do niej wołała " ty stara k***o"

Gość gość
uwielbiam takie stare potkary :) Kobieta opisana w tym temacie miała "bardzo krótką" spódnicę 10cm nad kolanem, trochę inna długość

Gość gość
jak jest zgrabna to może nosić, nie jest to jakaś super krótka sukienka