Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imiona: Krystian, Oliwier, Rafał.

Polecane posty

Gość gość

Które?

Gość gość
Rafał

Gość gość
Ja dla mojego synka juz wybralam Rafał:-)

Gość gość
wszystkie trzy paskudne i nawet nie wiem ktore z nich jest najgorsze, ale chyba Oliwier- kojarzy sie z patologia. Krystjanek to patola lat 90, a Rafal to brzydkie, twarde imie

Gość gość
Oliwier z patologią co ty pieprzysz,a Oliwier Janiak to patola według ciebie? Krystian ładne, rafał dla mnie pospolite i znam kilku, to takie sieroty życiowe.

Gość gość
ja tam pracuje w szkole i wszystkie Oliwiery jakich zna pochodza raczej z nizin spolecznych lub z rozbitych rodzin. Uwierz mi. a Janiak ma na serio na imie Piotr

Gość gość
Krystian i Rafał ładne, Oliwier dla mnie mało męskie.. z tych dwóch raczej Rafał bo ostatnio trochę zapomniane a szkoda, chociaz Krystian również ładnr

Gość gość
Oliwier, Fabian - mało męskie i cio+++++ (tak określili by to moi rówieśnicy gdy chodziłam do szkoły). Tymon - dziewczęce. Krystian - takie sobie wspomnienia więc mi się nie podoba. Rafał może być ale współcześnie nie nadałabym tego imienia. Myślę, że każdy ma inne skojarzenia z daną osobą więc obiektywnej porady tu nie dostaniesz. Ale jak nadajecie imiona chłopcom to zastanówcie się, jak będzie te imię brzmiało do dorosłego faceta. Ja lubię męskie, raczej twardo brzmiące imiona bo mały dzidziuś będzie nim tylko przez chwilę.

Gość gość
faktycznie to Piotr Olivier Janiak..

Gość gość
na wiki jest napisane Piotr Michal Janiak. to skad on tego Oliwiera wytrzasnal?

Gość gość
Tymon dziewczęce???? raczej twarde , męskie.

Gość gość
10.13 dodał jako pseudonim

Gość gość
Panie Krystianie, Panie Oliwierze, Panie Rafale -wszystkie pasują dla dorosłych mężczyzn.

Gość gość
Pewnie, że pasują. Mi się Oliwier spodobało i tak nazwałam moje dziecko, nie nazwalabym Jessica czy Brian lub coś w tym stylu, ale ogolnie lubię nietypowe imiona. Te pospolite nie przemawiają do mnie, ale kazdy ma prawo nazywac swoje dziecko jak chce, nie liczy sie to jakie sie daje imie, a to jak sie traktuje dziecko.

Gość gość
Oliwier to prawie jak Brian. czym to sie rozni.

Gość gość
Co wam się nie podoba w imieniu Krystian, mój mąż ma 45 lat i jest wykształconym człowiekiem, ma kolegę w swoim wieku Rafała, a Oliwier to syn mojego brata , ma 8 lat. Bratowa tak wymyśliła, a teraz wołają Oluś, bo chyba się wstydzą tego imienia.

Gość gość
Mój syn Adaś ma kolegę Oliviera, wszystkie dzieci wołają na niego Guliwer.

Gość gość
Tymon to twarde, męskie imię? No dla mnie nie bardzo ;) Ale każdy niech nadaje imię takie, jakie chce.

Gość gość
Co wy tak sie czepiliscie tego Oliwiera, żal wam d**e ściskaczy co? Niech kazdy nazywa swoje dzieci jak chce, jakby to było najważniejsze... boshe co za dewoty ze wsi.

Gość gość
autorka sie pyta to jej pisza. co w tym dziwnego? mnie tez Oliwier sie nie podoba

Gość gość
12.46 A tym, że Oliwier bylo w pl znane juz w średniowieczu, a Brajan jest od niedawna, taka moda z ameryki.