Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

45g2

Zranienie

Polecane posty

Od kilku miesięcy spotykałem się z dziewczyną. Znaliśmy się bardzo dobrze, mieliśmy dobrą wieź emocjonalną.Doszło do seksu między nami. Ona traktowała mnie jako kolegę. Ja ją również. I po tym seksie, wszystko się pomiędzy nami popsuło.Ona stała się chłodna wobec mnie i obojętna a nawet wroga. Powiedziała, że nic do mnie nie czuje. Da się to przywrócić do przyjaźni?

Gość gość
Wiesz ,o przyjaźń między chłopakiem a dziewczyną jest raczej trudno. Porozmawiaj z nią otwarcie i spytaj co się stało ,że tak się zmieniła. Można się tylko domyślać ,że to ten seks nie był dla niej taki jak sobie wyobrażała lub coś jeszcze z tych spraw. Jeśli to nic nie da to trudno,musisz odpuścić . Tak już na świecie się dzieje ,że nie zawsze wychodzi tak jak byśmy tego chcieli.

Gość gość
Sposób na skuteczne odkochanie Głupcy się śmieją z tego, a mądzi korzystają z tego sposobu. Wyobrażcie sobie, że stoicie od siebie w odległości około 1 m od siebie i jesteście z tą osobą powiązani setkami sznurów itp. Weżcie w wyobrażni ostry miecz do ręki. Jeżeli wierzycie w Anioła Stróża to poproszcie go żeby to z wami zrobił. Gdy nie jesteście wierzące, to zróbcie to sami. Tym mieczem które trzymacie w ręku przetnijcie te sznury. Gdyby za pierwszym razem zauroczenie pozostało, to powtóczie kilka razy, ale tylko raz dziennie. Najczęściej zauroczenie znika po pierwszym razem. Gdy zauroczenie wygaśnie, to można przejść do afirmacji o idealnego partnera. Podam to po przesłanie mi adresu e-maila. Zyczę powodzenia.