Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiki212

Kolega,przyjaciel czy kochanek

Polecane posty

Gość kiki212

jak w prosty sposób rozpoznać intencje znajomego? Czy kolega który ma czyste intencje szuka kontaktu poprzez dotyk? Czy prawi komplementy? Co jest zarezerwowane dla przyjaźni damsko-męskiej a co jest już jawnym podrywaniem?

Gość prawi 121
pokaż tzytzki .., Potem po omacku sprawdz czy ma twardego jesli tak to mozesz przejsc do dalszej częsci relacji

Gość gość
14:31 Jak? Proste. Poobserwuj go jak zachowuje się z innymi. Zbierz wywiad. Przypatrz się jak zachowuje się wśród innych, a jak wobec Ciebie. Zależy wszystko od człowieka i jego usposobienia. Jedni są zimni, z dystansem i rezerwą. Inni by wszystkich całowali, przytulali i się uśmiechali. Oczywiście przesadzam, ale żeby pokazać kontrast. Ja też należę do takich ludzi, że dotykam innych (bez podtekstów) podczas rozmowy, dużo gestykuluję, jestem otwarty emocjonalnie, mówię jak się czuje, prawie komplementy (jeśli kogoś lubię).

Gość kiki212
no on właśnie jest taki jak Ty, lubi przytulać, żartować, często mówi mi że mnie bardzo lubi, że jestem ładna, często ze sobą piszemy, rozmawiamy... ale to dusza towarzystwa i ciężko mi powiedzieć czy to tylko jego sposób bycia. Głupio mi chodzić po ludziach i wypytywać koleżanki czy im tez powiedział że są ładne ....

Gość gość
14:47 Kobieta zawsze znajdzie sposób, żeby faceta sprawdzić. I nie mów, że nie ;)