Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rypsyma

Szposub na grypę

Polecane posty

Kochani ja dalejk chora a koleżanki u mnie musze szybko sie wyleczyc dawajcie propozycję

Gość gość
Świeżo wyciśnięty sok z imbiru ok 0.75 kg kilka cytryn wycisniety sok oraz 2-3 lyzki miodu ma lezakowac w lodowce 24h. I gotowe pije sie po 1 lyzce2 dwa trzy razy dziennie przez tydzień poprawa juz po 3 dniach

21 09 no do lekaza tez poszłam ale co z tego lekaza ja nie ogę antybiotyków bo mam alergie na wszelkiego rodzaju antybiotyki i po kazdym antybiotyku szpital. a leki te co dane nic nie działaja tylko jescze wizyta droga bo 30 dram za 5 min lekaża i jescze 4 godziny koleji plus te leki co nic nie daja droge och ta ormiańsa słuzba zdrowia dzięku Bogu lepiej a kolezanki cały miesiąc wiec jestcze zdąże z nimi pozwiedzać a narazie monż muj je oprowadził po Erywaniu

Gość gość
Bierz końskie dawko witaminy C.

Gość gość
najważniejsze aby wzmocnić organizm np. syropem konopnym z Rokitnikiem ... Jestem zdecydowanie za naturalnymi sposobami leczenia. Ogólnie preferuję środki oparte na naturalnych składnikach, choc tych coraz to mniej Za dużo mamy podawanych antybiotyków, dodatkowo są one w jedzeniu, Prawda taka, że jak tak dalej pójdzie, to gdy faktycznie będą potrzebne to nie zadziałają. A jak łatwo lekarze przepisują antybiotyki miałam przykład na sobie. Trądzik - miałam brac antybiotyki, stosowałam MASC KONOPNA UNIWERSALNĄ I SERUM AKNEA . Owszem dłużej to pewnie trwało, ale pozbyłam się go. Zapalenie oskrzeli, podobnie, antybiotyk. JA STOSOWAŁĄM SYROP KONOPNY Z Rokitnikiem I herbatę konopną z maliną i liśćmi lipy Owszem miałam ten luksus,że mogłam 14 dni odpoczywać przy tym, ale antybiotyku nie brałam... polecam te produkty na www.konopiafarmacja.pl