Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Denerwuja mnie faceci ktorzy wyzywaja mezczyzn dbajacych o siebie

Polecane posty

Gość gość
Kobiety chcą zadbanycn mężczyzn którzy nie boją się korzystać z usług kosmetyczki

Gość gość
14:13 Jestem kobieta i brzydza mnie wlosy pod pachami, na dole, i na klacie czy brzuchu (o plecach i posladkach nie wspomne). Nie przytulilabym sie do malpy owlosionej bo mnie to wprost obrzydza.Co do peelingow to tak jak pisalam kazdemu bez wzgledu na plec sa potrzebne bo to nie zdrowe i brzydkie jak skora luszczy sie na twarzy ,kremy sa tez potrzebne bez wzgledu na plec bo skora potrzebuje nawilzenia i pielegnacji by sie nie luszczyla ,nie bylo wypryskow itp. Jesli lubisz facetow w stylu jaskiniowcow to szukaj ich pod budka z piwem. Bo prawdziwa zadbana kobieta chce zadbanego faceta.

Gość gość
Tylko gej powie, ze zmarszczki u mężczyzny są brzydkie i ma je niedbający o siebie, zmarszczki dodają uroku i świadczą o tym, że mężczyzna się nimi nie interesuje, bo jest prawdziwym facetem a nie metroseksualną panienką, depilacja to kwestia upodobań.

Gość gość
I jeszcze dodam ze jesli myslici ze tylko homoseksualisci uzywaja kremow i peelingow a prawdziwy facet to najlepiej szarego mydla, to serio wam wspolczuje. Ide pa.

Gość gość
Pojęcie męskości też zostało mocno nasączone stereotypowym myśleniem – np. „facet, który robi sobie maseczkę nie jest facetem”… Kim zatem jest wedle mojego zamysłu zadbany facet? Po pierwsze – stawiam bardzo wysoko poprzeczkę. :) Dbanie o siebie w najambitniejszej formie powinno dotyczyć jednostki jako całości. http://www.facetemjestem.pl/zadbany-facet-pewnie-gej/

Gość gość
14:21 Skoncz juz z tymi gejami bo wielu facetow dba o siebie a sa 100% hetero ale widocznie nie liznelas innego swiata niz faceci z piwnym brzuchem i wlosami na tym brzuchu siedzacy po pracy przed domem z puszka piwa.

Gość gość
Maseczke, peeling powinien robić każdy :)

Gość gość
14.13 nie każdy ma pryszcze na twarzy, nikt nie mówi o zaniedbaniu a o przesadnej dbałości o siebie, mężczyzna skupiający się na swojej urodzie, nawilżeniu skóry jest śmieszny, normalny używa kremu po goleniu a nie maseczek i zabiegów kosmetologicznych.

Gość gość
14.22 sa metroseksualni i zniewieściali a nie męscy, widocznie taki jesteś, panienka w meskim ciele:P

Gość gość
14:24 To pozwalasz by uzywal mezczyzna kremu! I nie uwazasz ze to c***owate (jak przed chwila pisalas)! WOW no pod wrazeniem jestem ! :d

Gość gość
Prawdziwy facet zawsze ma wlosy pod pachami i na torsie bo to jest MESKIE. Tylko c***a takie wlosy wydepiluje. Wydepilowane pachy sa kobiece, kobieta tez nie ma wlosow na piersiach, tym sie rozni od faceta!!! Jak facet jest ogolony to nie jest atrakcyjny dla kobiety, bo jest tak jak ona kobiecy! Ciotki sie depiluja, to jest obrzydliwe. Jak sie mozna przytulic do takiej paskudnej i oblesnen ogolonej klaty u faceta. Kobiety ktore takich lubia maja kompleksy badz same sa owlosione, hehe. Paskudy wydepilowane z pryszczami na torsie i pod pachami, niemeskie cioteczki. Pewnie nogi tez gola, chodza w rajstopach i tancza na rurze, buahaha :D niech zaczna jeszcze usteczka malowac szmineczka :D

Gość gość
14:25 Jestem kobieta

Gość gość
A co mają owłosienie do męskości?

Gość gość
14:27 Facet powie ze to meskie i naturalne ze wlosy ma pod pachami i na klacie i nie bedzie golil. To kobiety tez powinny stwierdzic ze to naturalne ze maja wlosy pod pachami i na nogach i ze nie beda golic. I beda wam do lozka z nogami podobnymi do waszych,nieogolonymi wskakiwac. I co wy na to?

Gość gość
14.27 pozwól by kobieta decydowała o tym, który mężczyzna jest dla niej atrakcyjny i co o tym decyduje:P

Gość gość
jako facet napisze wam jedno - do kosmetyczki bym nie poszedł,czułbym sie jak pe dał.

Gość gość
Niektóre mają włosy na piersiach, owłosione pachy, nogi tylko wszystkie się depilują

Gość gość
Kobieta powie, że się nie będzie depilowała, bo jest to nie kobiece.

Gość gość
14:31 A po co masz chodzic? Depilowac sie mozesz w domu i robic kremy i peelingi.

Gość gość
Owłosienie u mężczyzn obrzydza kobiety musicie się z tym pogodzić.

Gość gość
kobiety wola z tymi 'gejami' i 'c*****i' sypiac bo sa zadbani niz z 'prawdziwymi' mezczyznami ktorzy z estetyka i czesto z higiena maja na bakier i ze zlosni tych zadbanych facetow wyzywaja od gejp=ow i ciot

Gość gość
Nie widzicie roznicy miedzy kobieta a mezczyzna?? Kobieta zawsze sie bedzie depilowala, tak jak kryptogeje. Prawdziwy, 100% facet nigdy sie nie wydepiluje, bo wie, ze to charakterystyczne dla ciotek. Pisze to jako kobieta. Facet tez nie maluje ust, jak kobieta, nie nosi sukienek jak one. Pomyslcie troche a nie broncie chorej ideologii ktora nakazuje poprawnosc nawet w tak naturalnej kwestii, jak owlosienie faceta. Skad sie urwali ci chorzy ludzie, ktorzy chca depilowania sie facetow i robienia z nich metroseksualne c***y. Facet bez wlosow pod pachami i na torsie to nedzna podrobka mezczyzny, pseudofacet. Obrzydliwe!!!

Gość gość
ja kiedyś depilowałem pachy ale gejem nie jestem;) a robiłem to tylko dlatego że strasznie miałem długie kłaczory i gryzło - a teraz już nie depiluję bo mi sie nie chce. Jedyne włosy jakie przycinam to te na głowie u fryzjera, zarost no i na penisie;) ale tylko przycinam nie golę do gołego;)

Gość gość
14:44 A dla mnie jest obrzydliwy owlosiony facet. Bo jakbym lubiala wlosy to bym rownie dobrze z szympansem mogla isc do lozka. A o sukienkach i malowaniu ust to nie wspominaj bo tak jak mowilam to nie temat transwestytach i nie popadaj w skrajnosci!!! Sama za pewne srednio o siebie dbasz i tylko facet z piwnym bebechem i spoconymi klakami na ciebie poleci. I tak jak mowilam skoro sa faceci co nie chca sie depilowac to rownie dobrze kobiety tez mogly by tego nie robic i powiedziec ze to nienaturalne.

Gość gość
Według brudasów zadbany mężczyzna to laluś, pedał, zniewieściała c***a lol

Gość gość
depilacja jest normalną sprawą,nie wiem co jest fajnego w bujnym zaroście choćby na penisie,latem krocze strasznie się poci i nieprzyjemnie swędzi, co za tym idzie drapanie się w tamtym miejscu jest cholernie krępujące. Gorzej jak facet nosi przy sobie tone kosmetyków do wszystkiego,znałem takiego jednego,to już normalne nie jest;) I ogólnie gość był dziwny,34 lata,bez rodziny i urody raczej.

Gość gość
14:49 Zauwazylam ze w 2 strone jest podobnie. Dla zaniedbanej, grubej baby z celulitem i brzydka cera zadbana kobieta to tez jest plastik, pustak. A bron boze jak krotka sukienke jeszcze ma to w dodatku latwa i d*****.

Gość gość
14:48 akurat ja przebieram w przystojnych facetach bo na paskude nawet nie spojrze :D i mam wsrod przystojniakow powodzenie wiec nie trafilas dziewczynko :D przystojniak = z naturalnym owlosieniem :):):)poza tym, naucz sie najpierw pisac, zajrzyj do slownika ortograficznego, zanim zaczniesz rozgladac sie za ciotkami w rurkach, z wydepilowanyni klateczkami, pachami i nogami :D bez odbioru, zakonczylam z toba dyskusje.

Gość gość
Mężczyzna też powinien używać odżywki do wlosów żeby mieć zadbane włosy.

Gość gość
O depilacji nog i rurkach nie wspominalam i nie przybijaj mi czegos czego nie pisalam. Wiekszosc kobiet obrzydzaja klaki bo to obrzydliwe. Pozdawiam.