Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Denerwuja mnie faceci ktorzy wyzywaja mezczyzn dbajacych o siebie

Polecane posty

Gość gość
Kosmetyczki nienawidzą zaniedbanych mężczyzn z włosami na klacie :D

Gość gość
Mężczyźni z wydepilowaną klatą i modnie ubrani mają największe branie wśród kobiet.

Gość gość
Facet bez futra to jakieś wynaturzenie.

Gość gość
Facet z futrem to jakiś donkey kong śmierdzi od niego na odległość

Gość gość
Każda laska ma polewke z faceta z wlosami na klacie

Gość gość
Owłosionych facetów bym wsadziła do zoo do wybiegu z szympansami. Nie będą się wyróżniać XDD

Gość gość
bo sa obrzydliwi...

Gość gość
Faceci z wydepilowanymi klatkami i pachami sa czysciutcy i pachnacy, to prawda. Maja po kilku partnerow seksualnych, meskich oczywiscie, dziennie, wiec nie moze od nich smierdziec. To zadbani, fajni faceci, ale jako kobieta, brzydze sie takimi

Gość gość
Jak można udawać mężczyznę, nie mając zarostu

Gość gość
Owłosionych mężczyzn pakować do ZOO

Gość gość
ostatnio zwymiotowałam jak zobaczyłam mężczyznę z włosami na klacie obrzydliwy widok :(

Gość gość
bo to gej był, nie mężczyzna

Gość gość
Kryptogeje podszywaja sie tutaj pod kobiety, ktore rzekomo lubia wydepilowanych. Szkoda czasu tutaj pisac, to sa ameby intelektualne, przegrancy.

Gość gość
Nie wyobrażam sobie położyć sie obok faceta który ma te ohydne kłaki na klacie czy nogach, już nie mówiących o innych częściach ciała... :( Ciągnie swój do swego i tylko dzikuski które same mają busz pod ciuchami takich wybierają :(

Gość gość
jestem kobietą pajacu

Gość gość
Skoro mezczyzni wymagaja bysmy sie golily to my mamy prawo tego do nich tez wymagac. Koniec kropka.

Gość gość
Ale tu przegrancy pisza, ja nie moge. Wiadomix, ze kazdy ma swoj gust i to, ze sie tutaj ludzie pluja o taki czy inny wyglad, to jest totalnie glupie. Plujecie sie o klatki, pachy, wypuszczacie mokre pierdy na ludzi, ktorzy inaczej mysla, spamujecie. Jakim przegrancem trzeba byc, zeby tutaj wysiadywac godzinami i bez przerwy pisac to samo, tylko innymi slowami. Odnosze wrazenie, ze pisza tutaj jacys inwalidzi, aseksualne przegrywy, ktore nie maja nic innego do robienia tylko dosrywac innym, a ktorych rodzina utrzymuje. Beda pisac zawsze na odwrot, byle tylko prowokowac i wypuszczac mokre pierdy na innych. Zal takich przegrancow, piszcie sobie dalej ale wiedzcie, jak bardzo zalosne to jest, koszmarni przegrywy i prowokatorzy.

Gość gość
20:17 Gdbybys sam nie byl przegrancem to bys nie sledzil innych co tutaj 'wypisuja caly dzien to samo' i nie komentowal tego w dlugim komentarzu :)

Gość gość
Akurat wypowiadam sie w innym, bardzo powaznym temacie, na ten zalosny temat trafilem przypadkowo i nie moge wyjsc ze zdumienia, jakie przegrywy tu siedza. Bez obaw, nie zagladne juz tutaj, musialem tylko wyrazic zdanie bo to, co sie tutaj tworzy, przekracza wszelkie granice racjonalnego myslenia. Akurat przegrywem nie jest ten, kto czyta tematy, ale ten, kto sie sra o poglady innych, o gusta innych, piszac ciagle to samo. Ale to jest zalosne, zeby pluc sie bez przerwy o to samo, byle tylko dosrac innym. Trzeba byc mega zalosnym przegrywem i szkoda czasu na te jalowa gadke, bo tutaj udzielaja sie tylko bezrobotni, bezideowi przegrancy utrzymywani przez rodzine. Zaden normalny czlowiek nie sralby sie o to, co sie komus podoba, a co nie. Co za zenada :O wstyd tutaj siedziec, wiec bez odbioru, nie trac czasu na pisanie, bo i tak tego nie przeczytam.

Gość gość
nikt mi nie wmówi że facet co stroi się i używa kosmetyków niemalże w takiej ilości i do wszystkgiego jest normalny. nie jest i kropka. W sensie jest normalny ale inaczej - jest metroseksualnym kryptogejem ok nic do nich nie mam ale to nie jest FACET. z drugiej strony facet podstawy higieny musi zachować - jakaś normalna fryzura,kąpiel,dezodorant,zarost nawet tylko zadbany a jak nie to ogolenie i już. Metroseksualna c***a nie jest facetem podobnie jak i brudas nie jest facetem. Koniec kropka a kłótnia gimbusów w tym temacie przypomina dyskusje co było pierwsze kura czy jajko?

Gość gość
przecież tutaj sam przegrywy siedzą,jad i frustracje aż się wylewają po drugiej stronie monitora:) Ale oni oczywiście wszyscy naj ah i eh - to forum to zlot największych świrów i przegrańców ale niezła jest beka jak sie czyta to co oni tutaj produkują:) nic tylko otworzyć bowaa i oglądać tą komedię. ps a rzadzą i tak kafeteriańskie "kochanki" kontra "żony" chłopie takich stukniętych wariatek to ze świecą szukać:)

Gość gość
gość dziś e tam co ty gadasz:) to niby forum dla kobiet ale sam lubię tutaj wejśc by sie pośmiać z armii świrów i waiatek jak sypią swoimi zyciowymi mądrościami. to lepsze od komedii z Jimem Carreyem:)

Gość gość
Normalnych ludzi to tutaj ze swieca szukac. Ciesze sie ze sa osoby, ktore tez to widza :) rzeczywiscie ta klotnia tutaj, to mega zenada, zaloze sie, ze zaraz pojawia sie tutaj przegrancy i zaczna na nowa sie srac. To tak, jakby sie srac o to, ze ktos woli kolor czarny, a ktos niebieski. Tylko ze normalny czlowiek jak nie lubi niebieskiego, to da sobie dupie siana i nie bedzie o tym gadal, a ci szalency tutaj sie pluja wzajemnie i dowodza swoich chorych racji.

Gość gość
pierwszy Kit Harington, a ten drugi Aidan Tuner Oni sa zadbani

Gość gość
Gdybym wymieniła jacy mnie jarają,pewnie zaraz wieśniaki,buraki by mnie wyśmiali. :D:D Ten z Poldarku podoba mi się z twarzy.

Gość gość
i mają rację - jeżeli wyglądasz jak przestylizowana ceeeepa to pretensje miej do siebie

Gość gość
00;10 no dobra ale ci faceci nie są przestylizowani ani metroseksualni jak niektóre ciotki z penisami (na ogól kryptogeje:) to zwykli aktorzy normalni faceci. nie popadajmy w krajności normalny facet to własnie ktoś taki jak ci aktorzy - nienormalne jet jak facet sie pudruje itepe depilacja tez ok tylko w granicach rozsądku;) chodzi o higienę wiadomo i do takich facetów nic nie mam tak samo normalne jest to że facett chodzi na siłownię stosuje ditę by lepiej wygladać - zapuszczony juzek z mięśniem piwnym nikogo nie jara proste;) Ale złoty gruby łaańcuch i głowa na zero to po prostu troglodyta nie facet.a tutaj widzę że kłótnia idzie o skrajności - czy lepsza jest metroseksualna chuda c***a z toną kremów i piskliwym głosikiem czy umieśniony ogolony na zero na łbie półmózg w 30 letnim BMW.

Gość gość
@ gość dziś Nie chodzi mi o przestylizowanych, ale podobają mi się z wyglądu szczupli zadbani, a pewnie powiedzieli u nas że to pipki. Np ładny jest dla mnie Dominik Sadoch

Gość gość
OMG Sadoch nawet nie wiem kto to jest sorry nie czytam o celebrytach młodszych ode mnie tak już mam jestem z innego pokolenia) ale on jest przykładem metroeksualisty. I co sie okazuje? Jest gejem:) sorry