Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój samotny syn pije!!! To wszystko przez kobiety

Polecane posty

Gość gość

Chłopak 32 lata wykształcony, ortopeda, zawsze mu mówiłam, że sam zostanie jak nas z mężem braknie. Przystojny chłopak i sam? Wpadł w ciąg alkoholowy. Matko dlaczego tak się stało?

Gość gość
Zamiast pieprzyc powinnaś się z nim napić.

Gość gość
juz po chłopie

Gość gość
Dlaczego mówisz, że po chłopie? Przecież on pracę ma i to dobra

Gość gość
To przestan mu wmawiac, ze zostanie sam jak was zabraknie i mu cisnienie robic. Niech sobie spokojnie zyje swoim zyciem, a milosc sama przyjdzie w odpowiednim czasie.

Gość gość
Alkohol zbija każdego bez względu na zawód.

Gość gość
Czasami alkohol jest ciekawszy od życia.

Gość gość
już po chłopie właśnie ze wzgledu na zawód

Gość gość
Moj znajomy we wrzesniu umarl wlasnie przez alkohol 34 lata :/

Gość gość
Jak mogę mu pomóc? Z mężem pomoglismy mu we wszystkim i chcemy pomoc i teraz. Chciał dom, daliśmy działkę, dolozylismy ponad połowę, chciał auto kupiliśmy z salonu, studia też płatne 200 000 i jak on się nam odwdzięcza? pijąc z kumplami z gimnazjum!!! Matko myślałam, że jak zostanie lekarzem to sobie poradzi.a to właśnie na studiach zaczął pić. Musiałam to z siebie wyrzucić

Gość gość
penis w oko znajomemy 34 lata 🖐️

Gość gość
Czyli kobito przez ciebie. Bo skoro nie ma kobiety, a ty nią jestes, a piszesz wyrażnie że pije przez kobiety to znaczy że przez swoją mamuśkę.

Gość gość
baby dzisiaj potrafią skreślić faceta za błąd ortograficzny a już nie mówiąc o kims kto maca komus stopy. a lekarz ma dostep do róznych specyfików więc aby nie pic siegnie po prochy inacze straci robote. z deprechą nie ma żartów szczególnie ze chyba przezywa kryzys. studiowwał uczył sie pracował starał. a tu c***j baby sa piertolniete. zrobili im wode z mózgu. naczytają sie o jakichs wskaxnikach oznakach syndromach i pozamiatane.

Gość gość
Czyli kobito przez ciebie. Bo skoro nie ma kobiety, a ty nią jestes, a piszesz wyrażnie że pije przez kobiety to znaczy że przez swoją mamuśkę.

Gość gość
Ale jemu nawet skórka nie schodzi! Czy to tez moja wina?:(

Gość gość
obecnie kobiety stawiaja diagnozy szybciej niz lekarze. raz spojrzy napacjenta i po dwóch sekundach wie ze cierpi na conajmnie milion przypadłosci w tym 100 tysięcy psychicznych

Gość gość
Proszę o jakieś normalne wypowiedzi, nie jest nam z mężem do śmiechu. Wierzę, że uda się go wyprowadzić

Gość gość
Moze zamiast sie wtracac w zycie doroslego mezczyzny, powinnas dac mu zyc? Rozumiem, ze jest jedynakiem? To wy z mezem namawialiscie go na medycyne?

Gość gość
Nie, on od zawsze chciał być lekarzem, zresztą teść też lekarz był dla niego wzorem. Jak dać mu żyć? Ma się zabić, umrzeć pod płotem?

Gość gość
wśród zas najstraszliwszych męskich plag sa : desperacja frustracja pewność siebie brak pewnosci siebie cipooowatosć c****jowatosć brak ogłady i okrzesania "chodzi mu tylko o seks" "to pedał bo niechciał mnie przelecieć na pierwszej randce" pochodzi z patologii nie jest eko jest eko p[ije mleko pali papierosy nie pali papierosów wymądrza sie jest niesmiały jest szalony jes gadatliwy ma małe stopy ma duże stopy nie ma odpowiedniej stopy zyciowej obnosi sie ze swoja stopą zyciową

Gość gość
NAJSTRASZLIWZA ZAS MESKA PRZYP{ADLOSCIA wcale nie jest mały siusiak. o nie nie. prawdziwe spustoszenie sieje choroba zwana "nie mam kooorfa na co u niego narzekać!!!"

Gość gość
Alkoholizm i słabość twojego syna to nie wina kobiet, więc skończ pier/dolić. Nie ma to jak obwiniać innych o swoje decyzje/wybory.

Gość gość
przecież ktoś sobie robi jaja. Kobieta pisała o tym, że jej syn pije z kolegami z gimnazjum, a jak ma 32 lata, to przecież nie chodził do gimnazjum. Sam mam tyle i wtedy była jeszcze 8letnia podstawówka:)

Gość gość
poza tym w tytule pisze, że to wszystko przez kobiety, a potem nie ma o tym nawet słowa, co jak i dlaczego? ustawiony człowiek, z kasą nie pije przez kobiety, tylko dlatego, że nie ma widocznie celów w życiu, za dużo ma. Ustawiony facet może w kobietach przebierać jak w ulęgałkach i nikt temu nie zaprzeczy.

Gość gość
tak znam paru ustawionych i to nieźle ale zony niestety nie miały na co narzekac więc sie roziodły

Gość gość
Mąz próbował mu skórkę sciągnąć, ale on krzyczał że boli.Może zapoznać go z sympatyczną prostytutką?

Gość gość
No to ja poważnie. Na mówcie go na AA. Ze dwa lata picia i będzie po zawodzie. Nikt nie będzie trzymał w pracy ortopedy z trzęsącymi się rękoma/skutek picia/. Namówcie,zaprowadzcie a jak nie to poproscie o pomoc kogokolwiek z AA. To działa też tak, że dajecie telefon i lekarze z AA zadzwonią i porozmawiają z nim.

Gość gość
anie przyszło ci do głowy ze bogaty facet chce stworzyć rodzine zeby mógł wychować spadkobierce? myślisz ze jak jesteś bogatym facetem to tylko jeździsz na kooorfy i szukasz guza?

Gość gość
Pewnie chodzi o to, ze przez brak kobiety. Czyli tak naprawde przez siebie. Jesli nie mam czajnika, to sie przez niego nie oparze, to logiczne. Moze on faktycznie czuje sie samotny, zwlaszcza jak mu matka wciska do glowy, ze cale zycie bedzie sam... Niestety, alkoholizm to choroba zawodowa lekarzy. Moj przyjaciel ma dwojke rodzicow lekarzy i mimo ze nie sa sami, to pija. On zreszta tez... A sa dosc zamozna, szanowana i normalna rodzina. Ogolnie ludzie pija, zeby nie myslec, odciac sie od emocji, od problemow. Tzn. ze on czuje sie po prostu zle. Nie zmienisz tego. Tylko on moze to zmienic. Przede wszystkim powinien sie udac na terapie. Niekoniecznie aa, bo moze wcale nie jest uzalezniony, po prostu ma inne problemy i w ten sposob je zaglusza. Np. brak wlasnej rodziny, toksycznych rodzicow (sorry, ale tak to troche wyglada - bez urazy, dzieci zawsze inaczej odbieraja zachowania rodzicow a wiekszosc naszych zaburzen i problemow wiaze sie z dziecinstwem, bo wtedy ksztaltuje sie nasza osobowosc). Moze namow go na terapie? Albo najlepiej popros kogos bezstronnego ale zaufanego, moze jego przyjaciela, nie kogos komu Ty ufasz, ale ON - zeby z nim pogadal. I namowil do terapii lub wizyty u psychiatry. To nic wstydliwego, serio.

Gość gość
taka jest twoja wizja samca alfa? taka jest twoja wizja współczesnych kobiet? każda da sie kupic?