Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak poderwać przyjaciolke

Polecane posty

Gość gość

Siema Krótka i zwięzle Mam przyjaciolke od niedawna jest wolna a ja od dawna w niej zakochany Ona nie wie ze coś do niej czuje Kocham ja w ch^j jest dla knie serio najważniejsza na świecie Co robic? Zrobię wszystko by była moja (Wiek 15lat obydwoje jak komuś potrzebne)

Gość gość
Jak poderwać? Główką.

Gość gość
Gdyby to było 20 lat to powiedział bym, zaproś ją na kolację, albo do siebie, ugotuj coś, pokaż, że się starasz, teatr, góry, powiedz co czujesz. Ale że macie po 15 lat to zostaje tylko inwencja twórcza xd

Gość gość
Jak ma się 15 lat to do książek, uczyć się, żeby coś w życiu osiągnąć, a nie z wywieszonym penisem latać na zatracenie :-D

Gość gość
Ty to się weź za książki a nie gnojek myśli jak potracac penisem

Gość gość
może trzeć główką w obwolutę niech zobaczy co go czeka ;-) twarda sztuka jak mu się nie udało do tej pory eheheh

Gość gość
Szkółka latwiutko (Nie chwale się ale ja średnia 5.3 a ona 5.2) A ze tak powiem jestem na drodze chudnięcia (jak narazie 18 z 25 ) wiec dlatego nie zachwycam wyglądem wiec teraz pytanie Jakby ona zerwała z chłopakiem A mój wygląd byłby już fajny atrakcyjny przystojny itd To jest możliwość ze z przyjaciela na chloapak czy to bez szans ? (Ugotować tez potrafię a na weekend w gory tez moge ja wziąć kasa to mały problem akurat) A fiutem nie mysle bo akurat zakochałem się w jej charakterze i ze jest inna niż wszystkie

Gość gość
Nie obraź się chłopie, ale w tym wieku to burza hormonów i to wszystko g****o znaczy. Zresztą jak podrośniesz to też się przekonasz, że później te całe gierki tez g****o znaczą. Wystarczy poczytać wątki co piszą tu ludzie po dłuższych związkach. Tak, że nie przejmuj się tak tym wszystkim i jak Ci z nią nie wyjdzie czy coś :-)

Gość gość
zawsze sa inne

Gość ta przyjaciółka
A PO CO

Gość gość
Bardzo mi na niej zalezy super się z nią dogaduje mamy podobne zainteresowania i czekam aż zerwie z chłopakiem i pytanie Czekac czy nawet jak zerwie to nigdy na mnie inaczej nie spojrzy ?

Gość gość
powiedz jej że chcesz się z nia dupczyć, powinna zrozumieć