Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izabcia

Najodważniejsze kreacje , jakie?

Polecane posty

Gość Izabcia

Tak sobie pomślałam o ekstra kreacjach na wyjścia, baletki, czy tak , jak teraz na czas karnawału. A zaczęło się od wspominków ostatniego sylwestra. Zorganizowaliśmy taką małą imprezkę na pięć zgranych, zaufanych par do wszystkiego. Zawsze wymyślamy jakieś wariactwo. Ogólnie wyszło na EROSYLWKA. Wśród dziewczyn był wymóg, by każda oprócz biżuterii i butów miała na sobie tylko jedną rzecz. Postanowiłyśmy też uszyć sobie ekstra kreacje. Koleżanka jest krawcową więc poszło super. Ja uszyłam sobie bordową , bardzo dopasowaną sukienkę do kolan. Z przodu rozcięcie wzdłuż nogi, mega długie, sięgało, lekko na górze skręcając do środka figury, na wysokość pępka, jakieś 15 cm w bok. Kiedy stawiałam krok robiło się gorąco. Ale z tyłu , to był majstersztyk krawiectwa. Wycięcie w kształcie wielkiego ostrego trójkąta na plecach. Sięgał jeszcze 3 cm nad dolinkę. Dalej wyglądało jakby materiał był zszyty. A to nie prawda, koleżanka podkleiła jakimś sztywniejszym płótnem, tak że wyglądało jak autentycznie zszyte. Prawdziwe zszycie zaczynało się tuż pod granicą pośladków. Teatr robił się dopiero przy nachyleniu, kurtyna rozsuwała się do końca mojej pupy. Wrażenie zrobiłam piorunujące. No, ale to był pryszcz w odniesieniu do dziewczyn. Te to dały pokaz. Nie chcę przynudzać, może napiszę potem. W każdym razie impra skończyła się gooooooooooorącym seksem. A jak wy widzicie swoje ciuszki na jakiś ubaw? Piszcce!

Gość gość
Kiedyś z koleżanką chciałyśmy iść bardzo seksownie ubrane na impezę, ale się wstydziłyśmy, że spotkamy kogoś znajomego i w ogóle. Ale, że mieszkamy w Szczecinie, to wpadłyśmy na pomysł by pojechać do Berlina na dyskotekę. Wzięłyśmy całą walizkę ciuchów i pojechałyśmy. Skończyło się tak, że ja miałam na sobie krótkie jeansowe spodenki, które lekko odsłaniały pośladki i bluzkę bez rękawków. Bluzka z tyłu nie miała pleców tylko pojedyncze sznurki, które wszystko trzymały, a z przodu miała dekolt do pępka. Na wysokośc****esi miała dwa zapinane złote łańcuszki, które w miarę to trzymały. Nie mniej jak sę głęboko pochyliłam, to piersi było widać;p Oczywiście nie miałam żadnej bielizny. Koleżanka założyła bardzo bardzo krótka i dopasowaną mini oraz transparentny top z czarnymi różami zasłaniającymi sutki. Impreza była świetna, byłyśmy tak rozchwytywane, kilka godzin na parkiecie i nie wydawałyśmy ani jednego euro bo panowie stawiali nam piwko;)

Gość gość
Dużo ciapatych pałek obrobiłyście w tym Berlinie?

Gość gość
Fajnie dziewczyny:) ubierajcie sie sexi:)

Gość gość
Ciekawe cy tu nie ma dziewczyn które interesują stroje?

Gość gość
Tu nie ma kobiet ale jest sporo facetów którzy z nudów próbują kobietę udawać :P

Gość gość weroni
Są dziewczyny zawsze interesują się strojami

Gość gość
Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji