Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek bez cieleśności

Polecane posty

Gość gość
Oj, mało znasz osób z tym typem charakteru, prawda? Nie lubią tradycji, chcą sami stworzyć nowe zasady, które byłyby rewolucyjne. To także maszyny do zarabiania pieniędzy, często popadają w pracoholizm. Mają bardzo małą zdolność do kompromisów i często oczekują, że to ktoś dopasuje się do nich, a nie odwrotnie. Jeżeli tak się nie stanie są w stanie działam przeciwko dosłownie każdemu byle osiągnąć cel, który sobie wymyślili.

Gość gość
*są w stanie działać

Gość gość
A chłop bez dziury chodzi ponury. Prawda.

Gość gość
gość dziś Poziom rozumowania ż e n u j ą c y 🖐️

Gość gość
Ja miałem kiedyś laskę - nimfomankę. Rąbanina na okrągło.Ileż można.Musiałem się wymiksować z tego związku.

Gość gość
" A jak baba nie ma bolca to dostaje pierdoolca. Prawda " - masz gościu całkowitą rację. Miałem kiedyś taką niebzykatą. Zaproponowałem jej seks to zbladła ze strachu jak pensjonarka. To miałem z nią grać w bierki ?

Gość gość
Zobacz na youtub filmik pt. Demony seku

Gość gość
nie przeprowadzam ludziom testów nie wiem jaka osobowość im wyjdzie to tylko głupi test jest jak horoskop. fajna zabawa ale nie oceniałbym ludzi przez pryzmat takich głupot. wypełniając go drugi raz zapewne wyszłoby mi coś innego. jest wiele pytań na które raz można odpowiedzieć raczej nie innym nie itd. i wyjdzie coś innego. w trzystopniowej skali odpowiadając na pytanie odpowiemy różnie w zależności co nam przyjdzie do głowy. w pytanie czy lubimy przemawiać można sobie wyobrazić aulę pełną ludzi i przemowę na weselu przyjaciela i będą dwie różne odpowiedzi. doradzam nie podniecać się tak takimi testami bo kiedyś wyjdzie ci że jesteś nieudacznikiem a nie dowódcą i popadniesz w depresję :D z taką wiarą i niechęcią do bliskich relacji może udaj się do klasztoru :D

Gość gość
Jak się baba nie p********* to gada bez sensu do woli.

Gość gość
18:34 Ten test akurat jest dobry. Mnie wychodzi zawsze to samo od lat.

Gość gość
zapewne większośc twoich odpowiedzi była skrajna, odpowiadając bliżej środka łatwo o inny wynik. ja zrobię jutro i na pewno wyjdzie co innego.

Gość gość
To musisz szybko zmieniać zdanie... Zawsze zaznaczam to co jest zgodne ze mną i prawdziwe.

Gość gość
horoskop dzieli Cię na podstawie miesiąca w którym się urodziłeś = 0 podstaw naukowych. Ten test jest stworzony w oparciu na funkcjach kognitywnych = jest podstawa naukowa :)

Gość gość
najlepiej zaznaczać odpowiedzi w obecności kogoś kto dobrze nas zna i będzie potrafić skorygować nasze widzi mi się. Ja tak zrobiłam:)

Gość gość
nie to nie chodzi o zmianę zdania tylko nieudolność takich testów. za mało pytań za duży rozrzut odpowiedzi musiałoby być więcej pytań i mniej możliwości odpowiedzi na każde żeby wynik był powtarzalny. w tym powtarzalny będzie przy skrajnych odpowiedziach.

Gość gość
Uważaj co chesz. Ja wiem swoje.

Gość gość
mogę wstawić link do testu na funkcje kognitywne. Wychodzą dokładniejsze wyniki. Jednak wszystko jest po angielsku i zadane pytania są dla ludzi ze znajomością języka C1 przynajmniej

Gość gość
czyli ten temat miał jedynie promować ten link do testu :D tylko po co skoro jego wynik jest bezpłatny na tej stronie za coś się płaci ?

Gość gość
przynajmniej c1 ? :D między b2 a c1 jest prawdziwa przepaść i lata nauki to poziom biegłej znajomości. żeby zrozumieć pytania w teście wystarczy znajomość na znacznie niższym poziomie. ty wiesz swoje bo ci z testu wyszło że jesteś przemądrzała i narzucasz swoje zdanie :D ja też wiem swoje mimo iż mnie nie wyszedł dowódca. ja po prostu myślę rozsądnie a ty jesteś uparta.

Gość gość
Mnie też żaden dowódca nie wyszedł. Ja wiem swoje, ty swojej. Nikt nie ustąpi. W związku z tym dalszą dyskusje uważam za bezsensowna. Jakieś kognitywne g****o mnie zwyczajnie nie interesuje.

Gość gość
gość dziś " A jak baba nie ma bolca to dostaje pierdoolca. Prawda " - masz gościu całkowitą rację. Miałem kiedyś taką niebzykatą. Zaproponowałem jej seks to zbladła ze strachu jak pensjonarka. To miałem z nią grać w bierki ? prawie żadna nie jest niebzykata, jak już załapałeś kontakt, to trzeba było ładnie uwieść, zapewnić, ze tylko ona, jadłaby ci z ręki, a dalej to już z górki... zbladła ze strachu, bo albo dla niej było za szybko albo jakoś ci nie ufała...

Gość gość
nigdy nie napisałam , że "wiem swoje". To komentarz od innej osoby