Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

Cooliberek jesteś? Byłaś kiedyś w Zoo w Opolu?

Polecane posty

Cooliberek jesteś? Byłaś kiedyś w Zoo w Opolu?

A czy ty w ogóle wiesz że w Opolu jest ogród Zoologiczny? Czy nie wiesz tego?

Gość Cooliberek
Wiem że jest i niee bylam z Opolu w ZOO

Ogród Zoologiczny w Opolu   4,71 458 opinii z Google Ogród zoologiczny, Opole, Polska Ogród zoologiczny w Opolu – teren ogrodu zlokalizowany jest na Wyspie Bolko, zajmując powierzchnię 30,31 ha. Znajduje się w nim ponad 1000 zwierząt reprezentujących 227 gatunków, w tym goryle nizinne oraz uchatki kalifornijskie. Wikipedia Adres: Spacerowa 10, 45-094 Opole Otwarcie: 1930 Powierzchnia: 20 ha Godziny otwarcia: Zamknięte ⋅ Otwarcie: śr., 09:00 Telefon: 77 454 28 58 Zaproponuj zmianę

czemu nie byłaś w zoo w Opolu ? ja byłem dwa albo 3 razy w dzieciństwie a w zoo We wrocławiu 3 razy byłem jeszcze przed otwarciem afrykarium w dzieciństwie z rodzicami i w Afrykarium byłem 2 razy raz w 2014 jak świeżo otworzyli Afrykarium i raz teraz w listopadzie 2017 roku ;) oba zoo są fajne ;)

musiałbym się też wybrać do zoo do Chorzowa;)

Gość Cooliberek
we Wroclawiu jest supr ZOO w Chorzowiee takiee sobiee,mówię szczerzee bo bylam w nim dzisiatki razy

cooliberek zajrzyj na strone zoo Opole tutaj http://zoo.opole.pl/ i wybierz się do Opola do zoo tam są jedyne w Polsce Uchatki Kalifornijskie i właśnie powstał nowy pawilon w zoo z roslinami tropikalnymi tj palmiarnia i ze zwierzętami w jednym i ze stucznym strumykiem

a tak ten nowy pawilon w zoo w Opolu wygląda ;) Dżungla w Opolu - to nowy plan ogrodu zoologicznego Radio Opole-9 paź 2017 Dżungla w Opolu - to nowy plan ogrodu zoologicznego ... Trwają prace budowlane w nowym pawilonie, w którym ma znaleźć się kilkanaście gatunków chronionej flory i fauny. Na powierzchni 700 metrów ... W końcu sezon będzie trwał u nas cały rok - mówi Lesław Sobieraj, dyrektor opolskiego ZOO.

http://radio.opole.pl/100,214433,dzungla-w-opolu-to-nowy-plan-ogrodu-zoologiczneg Dżungla w Opolu - to nowy plan ogrodu zoologicznego Radio Opole-9 paź 2017 Dżungla w Opolu - to nowy plan ogrodu zoologicznego ... Trwają prace budowlane w nowym pawilonie, w którym ma znaleźć się kilkanaście gatunków chronionej flory i fauny. Na powierzchni 700 metrów ... W końcu sezon będzie trwał u nas cały rok - mówi Lesław Sobieraj, dyrektor opolskiego ZOO.

Gość Cooliberek
Ale mi robisz reklamę Twojego ZOO Przydaloby sie peewniee kiedys wybrać latem Dziekuję

Ok:) robię reklamę zoo w Opolu bo tam nie byłaś a nie muszę robić reklamy zoo we Wrocławiu bo byłaś tam ja zresztą też byłem w zoo we Wrocławiu kilka razy przed otwarciem afrykarium i dwa razy w afrykarium byłem afrykarium jest super :) tylko na 4 osoby to drogo byłem raz w afrykarium na szkolnej wycieczce w technikum w 2014 roku i teraz w listopadzie z rodzicami i siostrą autem i drogo wyszło ale fajnie tam jest ja od dziecka do Wrocławia i Opola jeżdżę w Katowicach też byłem :)

nie byłaś w zoo w Opolu a czy ogólnie w samym miescie w Opolu byłaś z różnych powodów czy nie ?

Gość Cooliberek
tylko przelotem bylam w Opolu, chociaz mam blisko Wroclaw jeest moim jednym z ulubionym miastem i rodzinęe kiedys tam mialam i dlateego znam ZOO we Wroclawiu

Gość gość
Cooliberek nosisz leginsy skarbie ?

Gość Cooliberek
rzadko kiedy

Gość gość
kochasz zapenta cooliberek?

Gość gość
Jola ,nie dyskutuj z tym kims bo on kpi .