Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie o szpital

Polecane posty

Gość gość

Hej, mam trochę dość dziwne pytanie, jednak jestem osobą młodą, nigdy w szpitalu nie byłam i nie wiem, jak to jest. Jutro idę do szpitala na 3 dni, mają mi robić różne badania. Biorę ze sobą różne potrzebne rzeczy, ale czy ktoś umialby mi odpowiedzieć na pytanie, czy w szpitalu można robić lekki makijaż? Mam na myśli lekki, nie tapetę- lekki podkład, korektor na wypryski, tusz do rzęs. Zwłaszcza chodzi mi o wypryski i ślady po nich- nie mam dużego problemu z trądzikiem, ale czasem coś się pojawi i wiem, że czułabym się niekomfortowo bez niczego, co by to zakrywało choć trochę. A z drugiej strony nie chcę wyjść na wariatkę, która podstawowych rzeczy nie wie... Dlatego byłabym wdzięczna za odpowiedź i pozytywną myśl, żeby na badaniach nic złego nie wyszło. Dziękuję i pozdrawiam

Gość Cooliberek
Możesz ale nie wariuj

Gość gość
Można tylko po cholerę? To jest szpital. Ja nie wiem czy Cię potraktują poważnie.

Gość gość
dildo nie zapomnij

Gość gość
Nie mam tu na myśli nie wiadomo jakiej tapety, ale po prostu mam czerwone, dość mocno widoczne ślady po wypryskach. I po prostu wstyd mi tak chodzić między ludzmi. Tylko z tego względu myślę o jakimś makijażu. Ale nie wiem, czy nie ma jakiś zakazów?

Gość gość
Zakazów nie ma, ale serio to jest szpital. Tam nikt na Ciebie nie będzie się patrzył. Twoje pewnie niewidoczne w rzeczywistości plamki nie będą nikogo obchodzić. Nie wiem tylko jak zareaguje personel na makijaż. Po co Ci złośliwości od pielęgniarek?

Gość gość
Ok, dziękuję za odpowiedź, to może po prostu użyję korektora w te poszczególne miejsca i tyle

Gość gość
Można. Kto ci zabroni? Ja się zawsze malowalam ciemnym fluidem żebym wyglądała zdrowiej i żebym mogła wyjść do domu. Działało :D

Gość gość
gość dziś [18:15 I wystarczy. Serio.

Gość gość
Pewnie, że się pomaluj jak masz się z tym czuć lepiej. Komuś wyżej szpital kojarzy się tylko z ciężko chorymi ludźmi i leczeniem, dlatego tak dziwi go makijaż w szpitalu.

Gość gość
Zdrowi do szpitala nie chodzą.

Gość Cooliberek
chyba że zechcesz wrócić spowrotem na oddział. Pisalam nie wariuj z makijażem, a chorzy niee będa na ciebie pztrzeć jak na jakiegos zombi nawet . Chyba że chceesz poderwać jakiegoś llekarza albo pacjeta