Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic dziwnego w tym

Ile kootasów miała w sobie statystyczna singielka po 30? Odpowiedź tu

Polecane posty

Gość nic dziwnego w tym

ponad 20, i to gdy nie dawała szpary za kase aby dodatkowo "zarobić" bo takie miały ponad 300, ale przyzna się tylko do 2-3!!! Co za Kur'wy !!!!

Gość gość
No i...?

Gość numery dodawane
do każdego numeru który poda waćpanna trzeba dodawać 20-30 i wtedy jest realny numer, one wszystkie zawsze twierdzą ( kłamią ) że miały tylko "dwóch"

Gość gość
A ja mam 32 lata i nawet nigdy sie nie calowalam.I co ?

Gość gość
20-30 to może nie, ale jest takie porzekadło, że cyfrę faceta należy dzielić przez 2 a kobiety mnożyć przez 3. poza tym kobiety zdradzają częściej, tylko o wiele lepiej się pilnują i mniej wpadają.

Gość gość
bo większość kobiet to próżne kur/wy, jak ktoś za dużo grzeszył to wrócił jako kobieta haha

Gość dodać 20
20 sztuk na 30stke to jest standard, a jak miała mniej to jest "święta"

Gość gość
To prawda, że kobiety więcej zdradzają od facetów, ale mało ich wpada dlatego przyjmuje się, że to faceci wiecej zdradzają. Sam jestem tego przykładem. Moja była panna zdradzała mnie na potęge, będąc ze mną rypała się z trzema swoimi eksami, kumplem z uczelni, dwoma kumplami z pracy i kolesiem poznanym na ulicy, z którym właśnie wpadła, bo facet sie zakochał i nie chciał tylko samego seksu ale związku. I gdyby nie to, to do tej pory bym nie wiedział jak mnie w rogi waliła, tak dobrze grała przez 3 lata związku. Natomiast ja przez te 3 lata w sumie wierny byłem, ale dwa razy było blisko romansu z koleżankami, to nie wiem jak, ale wyczuwała że coś jest na rzeczy i szybko reagowała, tak że do niczego nie doszło.

Gość gość
I też żeby było śmieszniej to o mało mnie nie przerobiła. Zwaliła wszystko na niego, że do niczego nie doszło między nimi, że on kłamie że ją rżnie. Prawie uwierzyłem, ale po tym zacząłem ją kontrolować i sprawdzać i raz wszedłem na jej maila i poczytałem jej korespondencje z przyjaciółką, gdzie pisała, że przez tego typka się o mało jej związek nie posypał, że wcześniej praktycznie od początku naszego związku sypiała z innymi (stąd wiem z kim), ale żaden sie nie zakochiwał tylko był sam seks, nawet szczegółowo opisywała co z którym robiła i który jak długiego ma. No to się związek posypał.

Gość gość
Ja jestem singielką, mam 30, nigdy z nikim nie spałam. Pozdro :)

Gość gość
Jak napiszę że 1 to uwierzysz? Oczywiście że nie ma bo pewnie jesteś zlamasem który uważa że każda kobieta to dzi...ka